Loading...
Novosti

ZEBRA DOTS PREDSTAVLJAJU: “ZEBRA DOTS RSL SESSIONS” & “POKVARENI TELEFON”, PRVU PJESMU NA HRVATSKOM JEZIKU!

Zebra DotsZebra Dots je bend čiji članovi su, odreda, iskusnjare glazbene scene što, uz veliki uspjeh singlova “Walking On A Chance” i “Don’t Try”, ponajviše potvrđuju njihovi nastupi uživo.

Njihova ljetna satnica popunjena je brojnim nastupima Slovenijom, a u iščekivanju datuma unutar kojih će se uživo predstaviti i široj hrvatskoj publici, Zebra Dots predstavljaju “Zebra Dots – RSL sessions”, svojevrsni audiovizualni testament njihova talenta, koji od danas možete pogledati i poslušati na YouTube kanalu benda.

“POKVARENI TELEFON – RSL sessions” – http://youtu.be/lvT6MR8fVkI

“ELEPHANT STRONG – RSL sessions” – http://youtu.be/DtOZaBgrszE

“GIVE A LITTLE – RSL sessions” – http://youtu.be/Ptd2fLdKdQ8

“CLOCK ALARM – RSL sessions” – http://youtu.be/tCgXHLoDv5c

“DON’T GIVE ME THE … – RSL sessions” – http://youtu.be/VNgkYto_VV8

“Zebra Dots – RSL sessions” snimljen je u proljeće 2013., u RSL studiju u Novom Mestu, i predstavlja 5 pjesama snimljenih uživo koje se mogu naći na debitantskom albumu “Walking On A Chance”, izuzev pjesme “Pokvareni telefon”. Ista je, za sada, i jedina pjesma na hrvatskom jeziku. Ostale pjesme, iako nisu objavljene kao singlovi, na koncertnim nastupima izazivaju sjajne reakcije publike!

“Pokvareni telefon je naša jedina stvar na hrvatskom, ali nije završila na albumu. Volimo ju svirati live, pa smo ju odlučili svirati na live studio sessions. Osim toga, nismo imali nikakvu snimku te stvari vani. Ovo je bila savršena prilika da imamo i to, jer ju često sviramo na gažama. A i sama činjenica što je pjesma na hrvatskom, je bio razlog više da ju odsviramo. Sad ne bi trebalo više biti zabune oko toga da smo “domaći” bend.” rekao je Koolade, autor teksta pjesme koja govori o intenzivnoj komunikaciji između članova brojnog benda koja, nerijetko, završava  kaotično i uz smijeh – klasični pokvareni telefon efekt!

Studijska verzija pjesme “Pokvareni telefon” svoju radijsku premijeru imat će danas na 2. programu Hrvatskog radija, u emisiji “Nešto između”, nešto između 17 i 17:30 sati 😉

I uoči velikog dana, slovenski dio Zebri čestita našoj zemlji na ulasku u Europsku Uniju. Koolade će s opremom najzad u Sloveniju dolaziti na probe i nastupe bez faktora iznenađenja, a i bend na nastupe u Hrvatsku. “This part is good all the rest… Well – you’ll see what is cracking 🙂 Peace! Zebra Dots”

www.zebradotsmusic.com

ZEBRA DOTS TOUR:

KRANJ, FESTVAL CARNIOLA, 22.6.

PORTOROŽ, ATP CHALLENGER, 5.7.

NOVA GORIVA, FESTIVAL NOVA GORICA, 6.7.

RADOVLJICA, FESTIVAL RADOVLJICA, 18.7.

METLIKA, TEDEN KULTURE, 19.7.

AJDOVŠČINA, BAR HIŠA MLADIH, 23.8.

IMENO, FESTIVAL IMENO 7.9.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *