Loading...
Novosti

WITHIN TEMPTATION POTPISALI ZA NUCLEAR BLAST ENTERTAINMENT ZA SJEVERNOAMERIČKO TRŽIŠTE

within temptation

Nizozemski symphonic metalci WITHIN TEMPTATION potisali su za Nuclear Blast Entertainment za Sjevernu Ameriku.

“Postoji vrlo malo bendova danas koji kontinuirano održavaju tako visoku razinu kao Within Temptation”, navodi predsjednik Nuclear Blast Entertainment-a, Monte Conner. “To je razlog zašto imaju tako nevjerojatno vjernu bazu fanova diljem svijeta. Oduševljen sam što su izabrali NBE za svog američkog partnera. Njihovi fanovi će doživjeti pravu poslasticu kasnije ove godine! ”

Jednako su uzbuđeni članovi Within Temptation-a, pjevačica Sharon den Adel i gitarist Robert Westerholt, koji komentiraju: “Tražili smo partnerstvo sa tvrtkom koja radi svoj posao sa strašću i misli na umjetnike. Monte Conner, Markus Staiger [label vlasnik] i ljudi u Nuclear Blast-u uklapaju se u ovaj profil. ”

Within Temptation trenutno rade na sljedbeniku albuma “The Unforgiving” iz 2011., koji je završio na 50. mjestu Billboardove liste top 200 albuma.  Album bi trebao izaći kasnije ove godine, a to će biti šesti album Within Temptation-a. Pogledajte kratki teaser za novi singl i video:  http://youtu.be/XZKbsJCpcI4.

 

 

 

www.withintemptation.com | www.facebook.com/wtoffial

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *