Loading...
Novosti

WHITESNAKE SE POVLAČI SA SJEVERNOAMERIČKE TURNEJE SCORPIONSA INFEKCIJE GORNJIH DIŠNIH PUTEVA DAVIDA COVERDALEA

WHITESNAKE su se povukli sa svoje prethodno najavljene sjevernoameričke turneje sa SCORPIONS-ima zbog “nastavka liječenja uporne infekcije gornjih dišnih puteva” pjevača Davida Coverdalea.

SCORPIONS će nastaviti turneju uz podršku švedskog THUNDERMOTHER-a, počevši 21. kolovoza u Torontu, Ontario, Kanada i završavajući 21. listopada u Las Vegasu, Nevada.

Ranije danas (petak, 5. kolovoza), Coverdale je objavio sljedeću izjavu: “S dubokim razočaranjem i teška srca moram objaviti da se WHITESNAKE više neće moći pridružiti SCORPIONS-ima na njihovoj američkoj i kanadskoj turneji zbog mog nastavka liječenja uporne infekcije gornjih dišnih puteva koja utječe na moju sposobnost nastupa. To uključuje i otkazivanje naših glavnih nastupa.

Dok WHITESNAKE više neće biti na turneji, SCORPIONS će nastaviti. Našim dobrim prijateljima, SCORPIONS-ima, želimo svaki uspjeh!!!

“Želimo vam dobro”.

SCORPIONS su izdali zasebno priopćenje potvrđujući otkazivanje WHITESNAKE-a. Napisali su:

“Željeli smo vas obavijestiti da nam se WHITESNAKE više neće pridružiti na našoj turneji Rock Believer u SAD-u i Kanadi.

Ništa nije važnije od naših obožavatelja i bilo nam je važno da nastupamo prema rasporedu.

Želimo WHITESNAKE-u sve najbolje i jako se veselimo što ćemo vas vidjeti i svirati sa svima vama na turneji zajedno s THUNDERMOTHER.”

WHITESNAKE je 28. lipnja otkazao tri nastupa na svojoj proljetno/ljetnoj europskoj turneji zbog Coverdaleove infekcije sinusa i dušnika. Tri dana kasnije, otkazani su svi preostali datumi turneje koja je krenula iz Irske 10. svibnja 2022. g.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.