Loading...
Novosti

WHITESNAKE PREDSTAVIO OVU BASISTICU TANYU O’CALLAGHAN

WHITESNAKE je danas objavio kako se bendu pridružila  basistica Tanya O’Callaghan kao zamjena za dugogodišnjeg basistu Michaela Devina čiji je odlazak objavljen tijekom vikenda.

Coverdale je rekao u izjavi: ”

Pa, dobro, dobro…dame i gospodo…dječaci i djevojke…s ponosom najavljujemo i upoznajemo vas sve s našom najnovijom zmijom…ili da kažem predstavljam vam…zmiju!!! Molim vas dajte glasni zbor dobrodošlice u WHITESNAKE za irski tornado!!! Vrtljavi derviš izvođača za kojeg smatramo da će donijeti svježu, novu, uzbudljivu muzikalnost i energiju dobrodošlice u bend, kako u studiju tako i na pozornici… Evo je… rođena i odgojena Irkinja …jedna i jedina… Tanya O’Callaghan!!!
Iz bilo kojeg razloga, WHITESNAKE nikada prije nije predstavljao žensku glazbenicu u bendu… Loši dečki!!!…Ali kad smo vidjeli Tanyu kako nastupa s bendom našeg prijatelja Stevena Adlera na M3 festivalu 2019. godine i svi smo bili oduševljeni… Naelektrizirano! Kada su WHITESNAKE i Michael Devin odlučili otići svojim putem, Tanya je bila prva osoba kojoj smo se obratili i na sreću je prihvatila naš poziv da postane zmija…
Oduševljeni smo i oduševljeni što možemo poželjeti dobrodošlicu Tanyi O’Callaghan u WHITESNAKE!!!
Neka glazba govori!!!”

O’Callaghan je komentirala svoj dodatak WHITESNAKEu u objavi na društvenim mrežama. Napisala je:

Pretpostavljam da je zmija izvan torbe. Kakva je apsolutna čast pridružiti se WHITESNAKE/David Coverdaleu na njihovoj svjetskoj oproštajnoj turneji 2022/23. Ova djevojka iz malog grada još uvijek se štipa zbog količine legendi s kojima sam imala radost raditi, nastupati i snimati u proteklih nekoliko godina otkako sam napravila zastrašujući solo skok preko Pacifika bez pojma kako će se sve odvijati. Bila je to divlja vožnja i baš kad sam mislila da ne može bolje, tko zove, WHITESNAKE! I najbolji dio, ući u zmijske cipele moje braće bass Rudyja Sarza, Tonyja Franklina, Neila Murraya i Michaela Devian… zajebavaš li me… .kakva jebena kraljevska čast za vjerovati!!! Srce mi eksplodira.”

Legendarni hard rock bend Whitesnake na veliku svjetsku oproštaju turneju kroz cijelu 2022., a Zagreb će ih imati prilike po posljednji put vidjeti u subotu 2. srpnja na stadionu Šalata.

​​Ulaznice su već u prodaji po early bird cijeni cijeni od samo 240 kn, a ta će cijena vrijediti do 31. prosinca. Od 1. siječnja za ulaznice će trebati izdvojiti 260 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 290 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), te sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr. Svi vlasnici ulaznica za koncert Steel Panther mogu s istima doći i na ovaj novi zajednički koncert s Whitesnakeom, bez posebne nadoplate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *