Loading...
NajaveNovosti

VJEČNO MLAD, KANADSKI ROCKER BRYAN ADAMS USKORO U LJUBLJANI, 14.12.!

VJEČNO MLAD, KANADSKI ROCKER BRYAN ADAMS USKORO U LJUBLJANI, 14.12.! Eventim Bryan Adams Stozice
Kanadski rocker Bryan Adams vraća se četvrti put u Sloveniju. Ni ovog puta koncert u Hrvatskoj se nije uspio realizirati, no barem nam LJubljana i nova, izvrsna Dvorana Stožice nisu predaleko.

Bryan Adams je najuspješniji kanadski izvođač ikada. Osim što je uspješan glazbenik, on je i društveni aktivist i vrstan i nagrađivani fotograf, a važi za jednog od najpoznatijih svjetskih glazbenika i najprodavanijeg kanadskog izvođača svih vremena. Bryan, čiji su zaštitni znakovi hrapav vokal i energični koncertni nastupi, ima iza sebe već punih 34 godine iznimno uspješne glazbene karijere.

Bryanov opus sadrži 11 studijskih, 5 koncertnih, 5 kompilacijskih i 2 filmska albuma. Izniman je i kao autor – on je naime potpisao neke od najpamtljivijih pop-rock pjesama (‘Can’t Stop This Thing We Started’, ‘Let’s Make a Night to Remember’, ‘Run To You’, ‘The Best Of Me’, ‘Summer of 69’…) i balada (‘Straight from the Heart’, ‘Heaven’, ‘Please forgive me’, ‘Have you ever really loved a woman’, ‘Everything I Do) I Do It For You’). Sudjelovao je i s nekolicinom vrhunskih izvođača: Tinom Turner, Barbrom Streisand, Stingom, Rodom Stewartom, a sa svakim od njih ostvario i “vječan” duet: ‘It’s Only Love’, ‘All For Love’, ‘It’s Only Love’, ‘I Finally Found Someone’.

Za svoje glazbeno djelovanje je Bryan Adams primio 23 nagrada i 94 nominacija, a 2006. i dva državna priznanja za postignuća u popularnoj glazbi i djelovanje njegove humanitarne fondacije koja pomaže poboljšanju obrazovanja djece i mladih po cijelom svijetu. 2008. je prilikom 50.-godišnjice Billboardove top liste hot 100, uvršten na 38. mjesto izvođača svih vremena.

U LJubljani će nastupiti u sklopu svoje “Reckless 30th Anniversary Tour” odnosno tridesetogodišnjice objave kultnog “Reckless” albuma pa ako je suditi po tome, čeka nas prije svega rockerska večer.

Organizator koncerta je: NUCOAST CONCERTS d.o.o. a ulaznice možete nabaviti preko sistema Eventim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *