Loading...
Novosti

VIŠE DETALJA O OKOLNOSTIMA SMRTI JEFFA HANNEMANA

jeffKao što mo rano jutros izvijestili, Slayer gitarist i član osnivač Jeff Hanneman je preminuo u dobi od 49 godina.

Glazbenik je preminuo od zatajenja jetre u kalifornijskoj bolince ujutro 02. svibnja. Izjava bendovog publciista objavljena jučer kaže:

”Slayer je slomljen obavijestiti da je njihov kolega iz benda i brat, Jeff Hanneman, preminuo oko 11:00 sati (PT) jutros blizu svog doma u Kaliforniji. Hanneman je bio u okružnoj bolnici kada je došlo do zatajenja jetre. Iza njega su ostali supruga Kathy, sestra Kathy te braća Micahel i Larry, i krajnje će nedostajati”.

Hanneman je legendarni bend osnovao 1981. godine sa Kerryjem Kingom.

Ranije ovog tjedna bend je poslao pismo fanovima na svojoj web stranici o Hannemanovom stanju. Obješnjeno je da je gitarist imao zdravstvenih problema otkada ga je ugrizao pauk prije više od godinu dana. Rečeno je.

„Slayer fanovi posvuda – vrijeme je da saznate što se događa s našim bratom Jeffom Hannemanom. Kao što znate, Jeffa je prije više od godinu dana ugrizao pauk, no ono što niste mogli znati je da je nekoliko dana nakon toga on otišao u hitnu službu, stvari su bile dodirni-i-odi. Govorilo se da bi mogao proći kroz amputaciju ruke, i nismo znali hoće li to prihvatiti. Bio je u medicinski induciranoj komi nekoloiko dana i na nekoliko operacija kako bi se uklonilo mrtvo i umiruće tkivo s njegove ruke. Pa, razumijete, bio je u stvarno, stvarno lošem stanju.“

Nastavlja se: „Prošlo je oko goidnu dana otkad je izašao iz bolnice i otada je morao ponovo naučiti hodati, imao je nekoliko bolnih grafova kože, bio je na rehabilitaciji radeći vježbe kako bi vratio snagu u ruku; ali najbolje od svega toga, svirao je gitaru.“

Dodatno je da se Hanneman nedavno vratio probama s bendom, ali da će Gary Holt nastaviti svirati na njegovom mjestu na svim nadolazećim koncertima, uključujući bendove datume u Europi ovog ljeta. Nije poznato hoće li se koncerti održati s obzirom na Hannemanovu smrt.

Počivao u miru, legendo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *