Loading...
Novosti

VIDEO PREMIJERA: PARADISE LOST – „DARKER THOUGHTS“

Službeni glazbeni video za „Darker Thoughts“, novi singl britanskih gothic metal pionira PARADISE LOST možete pogledati u nastavku.

Pjesma dolazi s bendovog albuma „Obsidian“ koji je izašao jučer (15. svibnja) za Nuclear Blast. Riječ je o šesnaestom albumu benda koji je snimljen s producentom Jamieam Gomez Arelllanom, a koji izbjegava miopičan pristup svojih neposrednih prethodnika u korist bogatijih i dinamičnijih crnih nijansi. Od varljive elegancije i dvostruke atmosfere „Darker Thoughts“ koja otvara album pa sve do rušilačke, barokne doom „Ravenghast“, „Obsidian“ otkriva bend koji majstorski kontrolira široku lepezu vitalnih ideja. Najjače se na ovom albumu može pohvaliti nekoliko pjesama koje snažno izlaze iz najomiljenijih Kohl-ovih dana gothic stila 80-ih: posebno novootkrivena PARADISE LOST himna „Ghosts“ koja garantira prepun plesni podij u svakom gothic noćnom klubu.

Jedinstveni stil videa “Darker Thoughs” posljedica je ograničenja COVID-19. Dok su Nickovi djelovi za performanse snimljeni prije lock-downa, producent videa Ash Pears s AshTV-a morao je završiti video sa nasumično snimljenim kadrovima.

„Obsidian“ popis pjesama:

01. Darker Thoughts
02. Fall From Grace
03. Ghosts
04. The Devil Embraced
05. Forsaken
06. Serenity
07. Ending Days
08. Hope Dies Young
09. Ravenghast

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *