Loading...
Novosti

VIDEO PREMIJERA GRUPE SICK OF IT ALL ZA PJESMU „GET BRONX“

VIDEO PREMIJERA GRUPE SICK OF IT ALL ZA PJESMU „GET BRONX“

sick of it all

“Get Bronx” je naslov novog video uradka hardcore legendi Sick Of It All i može se vidjeti u nastavku. Video je snimljen od strane Dirka Behlaua u Europi tijekom EMP Persistence turneje.

Kaže bubnjar Armand Majidi o pjesmi i videu: „’Get Bronx’ je hard – udaranje sa porukom punom prkosa prema modernim moćima ugnjetavanja. Ovaj video služi tome da pokaže ljudima diljem svijeta, kako je hardcore glazba odlučna i veže se uz velike pozornice i ne treba malu intimnu atmosferu za rad. Kada veliki klub pulsira na taj način, drži živim istinski hardcore.“

Sick of It All izdali su novi album  “The Last Act Of Defiance“, koji je objavljen u Europi, Australiji i Novom Zelandu, 29. rujna 2014. godine, te u Sjevernoj Americi 30. rujna 2014. preko Century Media. Privlačan ilustrirani omot albuma stvorio je Ernie Parada, koji je već dizajnirao postere, robu i albume za brojne bendove i umjetnike iz punk i hardcore scene, kao što su HATEBREED, PROPAGANDHI, RANCID i THE GASLIGHT ANTHEM.

Album “The Last Act Of Defiance”, grupa Sick Of It All radila je sa  dugogodišnjim prijateljem i producentom Tue Madsenom u Nova studiu na Staten Islandu, New York te je album miksan u  Antfarm studiu u Danskoj.

„GET BRONX“ :

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *