Loading...
Novosti

VIDEO PREMIJERA: ANTHRAX ‘MONSTER AT THE END’

VIDEO PREMIJERA: ANTHRAX ‘MONSTER AT THE END’

anthrax

ANTHRAX su objavili službeni video za “Monsters At The End”, pjesmu sa svog aktualnog albuma “For All Kings”.

Originalni koncept bio je imati četiri fotografa koja stoje mirno strateški raspoređeni na setu na Floridi dok pet članova ANTHRAX-a izvode pjesmu “Monster At The End” uživo. Svaki fotograf bi kontinuirano okidao fotografije tijekom gotovo četiri minute duge pjesme i tako zabilježio stotine mirnih fotografija.

Ovo je također Bennettu koji je režirao spot omogućilo uloviti individualne pokrete članova benda kako bi točno prikazao snagu njihovog sviranja, poput snage u udarcima bubnjeva Charliea Benantea, prebiranja Scotta Iana ili ritma Franka Bella.

Bennett i njegov tim otišli su i korak dalje, inspirirajući se animacijama legendarnog Walta Disneya od 1920.-1930., koji je koristio tehniku rotoscoping, umjetnost ručnog oslikavanja pojedinih stanica za uljepšavanje primarne slike.

Primjenjujući osnove rotoscopea, Benett je pripremio video s čudovištima i tetovažama koje su oživjele, eksplozijama i drugim efektima po uzoru na „Creepshow“. Pojavljuje se čak i The Skull King, zao lik iz ANTHRAX-ovog „Blood Eagle Wings“ videa kojeg je također režirao Bennett. Glumac Justin Michael Terry, koji je glumio The Skull Kinga, je The Runner u „Monster At The End“.

Monster At The End“ vinil singl, koji je izašao prošli mjesec, dolazi s pjesmom „Vice Of The People“ koja je ranije objavljena kao bonus pjesma na japanskoj verziji „For All Kings“. Singl je dostupan u četiri različite boje: ljubičastoj, srebrnoj, crnoj i zlatnoj (Nuclear Blast mailorder ekskluzivno).

ANTHRAX će udružiti snage sa SLAYER i DEATH ANGEL ove jeseni za sedam tjedana dugu sjevernoameričku turneju. Turneja će započeti 09. rujna u Clevelandu, a obuhvatiti će čitav kontinent.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *