Loading...
NajaveNovosti

VELIKA NATALIE COLE U ZAGREBU 3.11.!

NatalieCole_Photo2Natalie Cole u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ čini još posebnijim je novoobjavljeni album kojeg će ova svjetska zvijezda promovirati u Zagrebu – „Natalie Cole en Español”! Naslov albuma neodoljivo podsjeća na album „Cole Español“, kojeg je njezin slavni otac Nat King Cole snimio 1958. i koji mu je donio veliku popularnost u zemljama španjolskoga govornog područja.
Album „Natalie Cole en Español“ donosi 12 sjajnih pjesama, a iza njega stoji poznati kubansko-američki producent Rudy Perez. Album je kompilacija latino klasika, uz španjolsku verziju pjesme „And I Love Her” album uključuje naslove poput „Solamente Una Vez“ meksičke pjevačke zvijezde Agustina Lare, „El Día Que Me Quieras” Argentinca i legende tanga Carlosa Gardela i „Voy a apagar La Luz” i „Contigo Aprendi” Meksikanca Armanda Manzanera.
Album je još zanimljiviji i zbog dva sjajna dueta – “Bésame Mucho” kojeg Natalie Cole izvodi s talijanskim tenorom Andreom Bocellijem, a pjesmu “Bachata Rosa” izvodi s velikom latinoameričkom zvijezdom Juanom Luisom Guerrom.

Natalie, koja je zahvaljujući tehničkim majstorijama ponosno s pokojnim ocem već otpjevala nezaboravni “Unforgettable”, na novom albumu s njime pjeva ponovno – radi se o izvedbi pjesme “Acércate Más” na temelju Nat King Coleove snimke s Kube iz 1956. godine. Ovaj duet je nastao zahvaljujući tek nedavno otkrivenoj snimci, a za sjajnu produkciju se pobrinuo Rudy Perez.
Inače, veza Natalie Cole s latinoameričkom kulturom dodatno je ojačala 2009. godine kada je Natalie Cole transplantiran bubreg, a donator je bio iz El Salvadora. I sama je od tog trena često naglašavala da ima osjećaj da u njoj kola latino krv, a zajedno s očevim nasljeđem albuma „Cole Español“, njezin je novi glazbeni uradak zasigurno osebujan i još jedan razlog više za posjet koncertu u Zagrebu.
Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni dvorane ili na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *