Loading...
NajaveNovosti

VEČERAS U TVORNICI KULTURE – APOCALYPTICA!

VEČERAS U TVORNICI KULTURE – APOCALYPTICA!

Odlična finska metal četvorka Apocalyptica, globalno prepoznatljiva po sviranju violončela, večeras će u Tvornicu kulture donijeti presjek svoje bogate karijere u sklopu europske turneje koja obuhvaća više od 50 gradova.

Apocalyptica-FrankyPerez

Aktualni osmi album “Shadowmaker” povod je velike turneje koja samo do sredine prosinca broji gotovo svakodneve nastupe u više od 50 europskih gradova. Turneja je počela s unaprijed rasprodanim koncertima u njemačkim Hamburgu, Frankfurtu i Dresdenu, a moćna Apocalyptica posjetit će i Poljsku, Češku, Austriju, Nizozemsku, Makedoniju, Belgiju Luksemburg, Švicarsku, Italiju, ali i Hrvatsku, kako bi godinu završili u Ukrajini i Rusiji. I ova turneja pokazat će koliko je četvorka odlična uživo, a kako sami najavljuju, ova serija koncerata bit će potpuno drugačija od uobičajenih, jer sa sobom dovode veliku produkciju s novim elementima, a u nastupima ih prati odličan vokalist Franky Perez.

U 2 sata svirke Apocalytica će osim pjesama s aktualnog “Shadowmaker” proći kroz veliki raspon stvari sa svih dosadašnjih albuma, a u nastupu se vraćaju korijenima, sve do 90-ih godina i početaka karijere, te sami najavljuju da će svirati posebne verzije pjesama koje nisu izvodili 15 godina.

Kao predgrupa će nastupiti australski rokeri TRACER.

SATNICA
19:30 vrata
20:15 Tracer
21:15 Apocalyptica

Ulaznice

Cijena ulaznica na dan koncerta iznosi 160 kn.

Organizator koncerta je LAA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.