Loading...
NajaveNovosti

VEČERAS U MUZEJU SUVREMENE UMJETNOSTI U ZAGREBU -TAMARA OBROVAC QUARTET!

VEČERAS U MUZEJU SUVREMENE UMJETNOSTI U ZAGREBU -TAMARA OBROVAC QUARTET!plakat za MSU - Tamara Obrovac quartet“Tamara je fenomen koji osvaja publiku. Svojim je trijom donijela drugačiju energiju i mnoštvo je ubrzo preklinjalo za još! Obrovčeva ima fenomenalan stilski raspon i smjelost da svoj trio odvede u svako zamislivo raspoloženje” objavljeno je u “London Jazz News” poslije koncerta ispred više od tisuću oduševljenih posjetitelja na Jazz au Chellah festivalu u Maroku kojim je promovirala „Ulika revival“, album koji će službeno promovirati pred zagrebačkom publikom 4. prosinca u MSU s početkom u 20 sati! U prodaji je samo 200 ulaznica po cijeni od 80 kn na blagajni MSU-a ili putem sustava Entrio, a možete ih kupiti od danas.
CD „Ulika revival“ objavljen je za švicarsku izdavačku kuću Unit records, u lipnju 2014., a sadrži reinterpretacije Tamarinih skladbi sa CD-a „Ulika“ iz 1998. godine, posvećenog njenoj baki Uliki, na kojem je po prvi puta bio predstavljen Tamarin novi način razmišljanja i komponiranja u kojem se spaja mnogozvučje istarske glazbe i dijalekta s univerzalnim jazz izričajem.

Službena koncertna promocija započinje upravo zagrebačkim koncertom 4. prosinca u Muzeju suvremene umjetnosti, u dvorani Gorgona, a nastavlja se koncertima u Beču i Ljubljani te nastupima na festivalima u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj tijekom 2015.
Oni koji su bar jednom bili na Tamarinom koncertu znaju što mogu očekivati; vrhunsko muziciranje, bezrezervnu energiju, duhovitost i neomeđenu improvizaciju Tamare i njenih vrhunskih glazbenika. Tako je bilo i ovog ljeta na Medvedgradskim glazbenim večerima koje je zatvorila nezaboravnim rasprodanim nastupom iznad Zagreba! Uz koncert, Aquarius records organizira i promotivnu prodaju CD-a, a Tamara i glazbenici će po koncertu biti dostupni za druženje i potpisivanje CD-a, uz ukusne zalogaje istarskog sira i vina Agrolagune Poreč.
Ulaznice za koncert u MSU možete kupiti od danas na blagajni MSU-a, na svim prodajnim mjestima Entrija ili online putem www.entrio.hr. Ulaznica u pretprodaji iznosi 80,00 kn, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta iznosit će 100,00 kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *