Loading...
NajaveNovosti

VALHALLA METAL FEST: TREĆI DAN UZ OVERPOWER, SEDATIV I KRIST

VALHALLA METAL FEST: TREĆI DAN UZ OVERPOWER, SEDATIV I KRIST

valhalla_fest_dan3Program trećeg dana prvog izdanja VALHALLA METAL FESTIVALA održat će se 7. svibnja u Hard Placeu uz Overpower, Sedativ i Krist. Program za prva dva dana festivala je dostupan ovdje.

FB EVENT

OVERPOWER (Groove/Thrash Metal – Zagreb)
Overpower je četveročlani groove/thrash metal bend iz Zagreba koji postoji već 8 godina. Na bend su utjecali bendovi kao što su: Metallica, Iron Maiden, Pantera, Slayer, Down, Sepultura… Odsvirali su nekoliko koncerata u Zagrebu i na Cresu od kojih su značajniji nastupi u KSET-u, Željezničaru, SAX-u, GK Črnomerec, Ribnjaku i Močvari. Kroz bend je prošlo dosta ljudi, no u novije vrijeme postava se benda stabilizirala. Početkom ožujka objavili su spot za pjesmu Greatness Within s istoimenog albuma prvijenca. Na prvi Valhalla Metal festival dolaze pokazati kako zvuči njihov groove/thrash metal!

SEDATIV (Thrash Metal – Čakovec)
Četveročlani bend Sedativ osnovan je 2012. godine. Ozbiljnije su počeli raditi sredinom 2013. godine, kada nastaje njihova prva pjesma „Razaraču“, koju su kao singl objavili u veljači 2014. godine. Krajem 2014. godine objavljuju prvo EP izdanje, „Sedativ“, koji sadrži četiri autorske, jednu instrumentalnu pjesmu i jednu obradu. Brzi, žestoki, old school thrash metal sa sjevera Hrvatske udara direkt u glavu. Sedativ vas poziva na prvi Valhalla Metal festival!

KRIST (Thrash Metal – Zagreb)
Zagrebački thrash metal bend Krist nastao je sredinom 2013. godine. Krajem 2014. godine kreću s probama te bend stvara pjesme po uzoru na kultne metal bendove, kao što su Sodom, Venom i Slayer. Krist obrađuje i poznate ex-yu metal bendove, kao na primjer Heller, Bombarder i Horror Piknik! Krist vas zove na prvi Valhalla Metal festival!

Vidimo se na Valhalla Metal festivalu!

Valhalla info e-mail: valhallacroatia@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *