Loading...
Najave

VALHALLA – HEAVY METAL PARTY BY DJ LAWLESS & DJ KNEŽA VEČERAS U MOČVARI

VALHALLA – HEAVY METAL PARTY BY DJ LAWLESS & DJ KNEŽA VEČERAS U MOČVARI

Valhalla - 23.01.2016. - flyer

SUBOTA 23.01. • VRATA 21:00 • UPAD 25 KN

SET ABOMINAE (Iced Earth tribute band – Zagreb)
SUFOSIA (Thrash Metal – Zagreb)
KREMATORIUM (Thrash Metal – Rijeka)

SET ABOMINAE (Iced Earth tribute band – Zagreb)
https://www.facebook.com/setabominaezagreb
https://www.youtube.com/watch?v=75zQ5Mlad-g

Nakon dvije godine zagrebačka sedmorka ponovno dolazi na Valhallu u Močvaru predstaviti najbolje pjesme legendarnog američkog heavy metal benda – Iced Earth. Bend su osnovali entuzijasti, zaljubljenici u Jona Schaffera. Nakon nekoliko održanih koncerata, bend je odlučio nastaviti svoj rad okupljen oko standardne petorke kojoj se pridružuju i dvoje gostujućih članova. Kada spojite svirku ovih ljubitelja Iced Eartha s publikom u kojoj su istinski fanovi benda, dobit ćete vrhunsku svirku napunjenu emocijama. Kako biste i vi doživjeli djelić magične atmosfere, obavezno dođite u Močvaru na naš jedini i jedinstveni Iced Earth tribute bend – Set Abominae!

SUFOSIA (Thrash Metal – Zagreb)
https://www.facebook.com/sufosia
https://www.youtube.com/watch?v=HMpRBkY00vU

Sufosia je zagrebački thrash metal bend osnovan 2006. godine. Godine 2011. objavili su album Inspiration Breakdown, a u pripremi je i drugi album, čiji skori izlazak željno očekujemo. Na njihovom nadolazećem albumu gostovat će i bubnjar Nick Menza (ex Megadeth), koji će dodatno istaknuti njihove muzikalne i kreativne sposobnosti. Tijekom devet godina svoga postojanja postali su vrlo dobro poznati domaćoj publici, prvenstveno zahvaljujući svirkama na mnogim domaćim festivalima, kao i u većini klupskih prostora diljem Hrvatske. U nekoliko su navrata svirali i u inozemstvu, uključujući nastupe na većim festivalima u regiji, kao što su Metalcamp, Metal Manija te Metalfest. Bend će ovom prilikom predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma, kao i uvijek prisutne klasike s prethodnog albuma, te pokoju obradu. Dođite i podržite prvi nastup Sufosie na Valhalli!

KREMATORIUM (Thrash Metal – Rijeka)
https://www.facebook.com/krematoriumRI
https://www.youtube.com/watch?v=8FvV7H4ASBc

Krematorium je peteročlani thrash metal bend osnovan 2007. godine u Rijeci. U počecima postojanja objavili su 2 demo izdanja – Without Fucking Remorse (2009. godine) i Evil Is Released (2011. godine). Bend za sobom ima mnoge nastupe u Rijeci, ali i po cijeloj Hrvatskoj. U listopadu 2015. godine objavili su album prvijenac Body Bags. Album sadrži 8 pjesama koje se svojom tematikom dotiču socijalnih i političkih tema, kao što su suočavanje pojedinca sa strahotama rata te shvaćanje smrti kao pojma koji nas neprestano okružuje. Album je dostupan u digitalnom obliku, a u fizičkom obliku ćete ga moći uskoro nabaviti. Na Valhalli ćete imati priliku čuti njihov album prvijenac!

Za sve ljude žedne teškog i melodičnog zvuka pripremamo metal mix na kojem ćete moći čuti junake heavy, power i thrash metala kao što su DIO, Judas Priest, Helloween, Blind Guardian, Iron Maiden, Manowar, Metallica, Exodus, Kreator, Saxon, Black Sabbath, Accept, Hammerfall, Stratovarius, Lost Horizon, Edguy, Running Wild, Megadeth, Iced Earth, Rhapsody Of Fire, Hell, Sabaton, Powerwolf, Wisdom, Slayer, Grave Digger, DragonForce, Gamma Ray, Avantasia, Alestorm, Sonata Arctica, Sodom, Anthrax, Gloryhammer, Majesty, Korpiklaani, Grim Reaper, Primal Fear, Kamelot, Rage, Rainbow, W.A.S.P. te ostale dobre zvukove brzih bubnjeva, melodičnih solaža i moćnih vokala.

U sklopu Valhalle održat će se promocija novog, 15. studijskog albuma thrash metal velikana Megadeth – Dystopia, kojega ćete u cijelosti moći čuti.

Vidimo se na Valhalli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *