Loading...
NajaveNovosti

URBAN & 4 – LOVELY QUINCES, MILICA ŠERBEDŽIJA, MOZARTINE I JOŠ MNOGO NOVOSTI NA NAJVEĆEM KONCERTU KARIJERE DOM SPORTOVA – ZAGREB SUBOTA, 21. VELJAČE 2015.

URBAN & 4 – LOVELY QUINCES, MILICA ŠERBEDŽIJA, MOZARTINE I JOŠ MNOGO NOVOSTI NA NAJVEĆEM KONCERTU KARIJERE – DOM SPORTOVA – ZAGREB, SUBOTA, 21. VELJAČE 2015.

Damir-Urban-01

Najveći koncert karijere Damira Urbana i njegove Četvorke u Domu sportova 21. veljače polako dobiva svoju završnu formu objavom predizvođačica, gostiju te finiširanjem glazbenog i vizualnog djela.

Čast da nastupe kao predizvođačice pripala je dvjema djevojkama od kojih će jedna sigurno iznenaditi publiku, dok će druga među okupljenima imati i već pokojeg fana: Milici Šerbedžiji i Lovely Quinces.

MILICA ŠERBEDŽIJA

Milica Šerbedžija 18-godišnja je multitalentirana umjetnica, rođena Londončanka koja je veći dio života provela u Los Angelesu, a trenutno živi i stvara u Rijeci.Odmalena je “umjetnička dusa”, pa tako glumi, svira, pjeva, sklada i slika. Iako jos uvijek srednjoškolka (pohađa posljednji razred Škole za primijenjenu umjetnost), iza nje je bogat umjetnički životopis: glumila je u domaćim i stranim kazališnim produkcijama i spotovima, pjevala prateće vokale na nekoliko albuma, nastupila na brojnim koncertima kao gošća prateći svoga oca Radu Šerbedžiju, a u svakodnevicu joj spada i pisanje tekstove i stvaranje glazbe za pjesme koje sama izvodi.

Njezin je intimistički glazbeni izričaj melakoličnog i toplog zvuka popraćen predivnim uvjerljivim i istovremeno krhkim vokalom. Iako svira još nekoliko instrumenata, na koncertu će se predstaviti izvodeći nekoliko autorskih pjesama uz pratnju gitare.

LOVELY QUINCES

Nastup u Domu sportova bit će prvi zagrebački nastup nakon rasprodanog Velikog pogona Tvornice i intimne svirke na Akustici.

Osim materijala s EP-a “No Room For Us” Lovely Quinces će publici predstaviti singlove “M” i “Secret Smile” te još neke pjesme koje će se naći na njezinom prvom dugosvirajućem albumu planiranom za proljeće ove godine.

YT: Lovely Quinces – “M”

Prve objavljene gošće bit će zbor Mozartine s kojima je Urban prije četiri godine surađivao na odličnoj pjesmi “Glas jeka”. Na njihovom prvom zajedničkom live nastupu osim “Glas Jeka” izvest će i tri sjajne pjesme iz različitih faza Urbanove karijere – “Svijet za nas”, “Astronaut” i “Priđi mi bliže”.

MOZARTINE

Zagrebački zbor Mozartine prošle godine proslavio je 15. obljetnicu djelovanja. U početku su uglavnom izvodile klasičnu glazbu, ali nakon suradnje s Urbanom sve češće su počele raditi izlete u pop rock vode. Tako su nastale brojne suradnje sa hrvatskim ali i stranim izvođačima (Dionne Warwick, Pastora Soler). Kroz brojne godine svog djelovanja, osim u 30ak hrvatskih gradova, Mozartine su nastupale diljem Europe i svijeta, od čega ističemo zapažene turneje u Belgiji (gdje su održale koncert i u samom Europskom parlamentu), turneju po SAD-u (New York, Newark, New Jersey), te turneje po Poljskoj, Švedskoj, Engleskoj, dok su trenutno u pripremi koncertna gostovanja u Parizu i Chicagu.

YT: Damir Urban & Mozartine – “Glas jeka”

Koncert u Domu sportova obuhvaćat će sve faze Urbanove karijere, od mitskih Laufera preko antologijskih albuma “Otrovna kiša” i “Žena dijete” do posljednjih diskografskih izdanja zaključenih s aktualnim “Mamutom”, jednim od najboljih albuma 2014. godine. Točna set lista još se slaže, ali sigurno je da će koncert imati I određeni “intimniji” dio programa. Također, i lista gostiju je još u pripremi, ali je započelo snimanje kratkih filmova koji će pratiti određene pjesme. I glazbenom I vizualnom djelu Urban I ekipa pristupili su jako studiozno ističući da će “na kraju svatko dobiti upravo ono po što je došao”.

Koncert u Domu sportova bit će, začuđujuće, njihov prvi solo nastup u toj zagrebačkoj dvorani u koju će 21. veljače ući best of set lista obožavanog ćelavog pjevača čija leđa drži fantastična Četvorka.

YT: Urban & 4 – “Odlučio sam da te volim”

Ulaznice:
Od 1. siječnja do 20. veljače cijena iznosi 70 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn.

Prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr

Urbana & 4 u Dom sportova dovodi LAA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *