Loading...
Novosti

UBODNA RANA STEVENA ADLERA BILA JE „NEZGODA“, A NE POKUŠAJ SAMOUBOJSTVA

Glasnogovornik nekadašnjeg Guns N’ Roses bubnjara Stevena Adlera opovrgnuo je navode kako se glazbenik pokušao ubiti.

Adler je hospitaliziran u četvrtak nakon što su lokalne vlasti odgovorile na poziv kratko nakon 18:30 sati zbog mogućeg pokušaja ubojstva u glazbenikovom domu u Studio City u Kaliforniji. Glasnogovornik Los Angeles Fire Department-a potvrdio je za People kako su bili pozvani na adresu zbog ubodne rane i kako su jednu osobu prevezli kolima hitne pomoći u lokalnu bolnicu.

Jučer je Adlerov glasnogovornik za TMZ rekao kako ubodna rana nije pokušaj samoubojstva već jednostavno nesreća, a nije precizirao što je dovelo do nesreće osim što je rekao kako je riječ o „vrlo maloj, površinskoj rani“.

Adler, koji je prema riječima glasnogovornika, trijezan već nekoliko godina još uvijek planira nastupiti 12. srpnja u Golden Nugget u Las Vegasu. Bio je bio bubnjar Guns N’ Roses-a od 1985. do 1990. godine, a otpušten je iz benda zbog ovisnosti o drogama što je kod njega prouzročilo depresiju i još intenzivnije korištenje droga.

Guns N’ Roses su primljeni u Rock N’Roll kuću slavnih 2012. godine. Adler, gitarist Slash i basist Duff McKagan prisustvovali su ceremoniji dok su pjevač Axl Rose i gitarist Izzy Stradlin ostali kod kuće.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.