Loading...
Novosti

TUOMAS HOLOPAINEN PREDSTAVLJA „HOLOPAINEN“

TUOMAS HOLOPAINEN PREDSTAVLJA „HOLOPAINEN“

holopainen-fragrance

Samo nekoliko dana nakon izlaska novog albuma „Endless Forms Most Beautiful“, savršeni um finskog NIGHTWISH, Tuomas Holopainen priredio je veliko iznenađenje za javnost: u svibnju će lansirati svoj prvi parfem jednostavno nazvan „Holopainen“ – elegantan no smjeran miris za modernog metalca.

Tuomas kaže: „Ovo će možda biti veliko iznenađenje za neke fanove, no kreirati svoj vlastiti miris je uvijek bio logičan sljedeći korak za mene. Kao bend imali smo Imaginaerum vino no želio sam kreiriati nešto osobnije. Pored toga, mnogi odlični umjetnici su to već napravili, uzmite na primjer Avril Lavigne. Snažno vjerujem u praćenje svojih snova i želja. Živiš samo jednom“.

Miris će se najprije prodavati ekskluzivno putem Nightwish shopa, no veliki švedski odjevni lanac je već izrazio želju za međunarodnu distribuciju.

„Holopainen“ će biti dosutpan u 50 ml i 150 ml bočicama u različitim izdanjima. Uz standardnu bočicu s crnim čepom dostupno će biti i limitirano web-exclusive izdanje sa osvježenim žutim čepom – savršen izbor za proljeće!

Ne propustite ni super ekskluzivno fan izdanje (limitirano na 200 komada) koji dolazi u predivnoj drvenoj kutiji i ima prekrasan srebrni čep na boci, jedini pravi izbor za one posebne trenutke u životu.

Svoj možete naručiti na sljedećem linku: http://smarturl.it/HOLOPAINEN-preorder

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *