Loading...
Novosti

THE NATIONAL, KULTNI SVJETSKI INDIE BEND VRAĆA SE USKORO, 2.07. U ZAGREB!

THE NATIONAL_photo
Američki indie-rock bend, The National, potvrdio je svoj kultni status pred hrvatskom publikom te se nakon tri godine vraća u Zagreb! Zagrebačka Šalata ugostit će bend 2. srpnja na njihovoj ovogodišnjoj turneji. Koliko im je Zagreb uistinu značajan, dokazali su odlukom da na novoj turneji među sedam europskih gradova uvrste i Zagreb.

Godinama se već raspreda saga o jednom, nekad malom, američkom nezavisnom rock bendu koji je u zagrebačkom klubu KSET odsvirao jedan od najbitnijih koncerata karijere na toj prvoj, europskoj turneji. Koliko je taj nastup pred osamdesetak sretnika, što je, da se odmah razumijemo, bio daleko veći broj negoli su tada imali u većini gradova u Europi, bio bitan za sami The National, toliko je bio bitan i za ovaj grad jer, pokazalo se poslije, prvi se put Zagreb našao u situaciji u kojoj su jedan London ili New York gotovo svakodnevno.

Prvi je put, naime, ovaj grad bio u prilici uživo pratiti sve faze razvoja benda koji je u nepunih deset godina od polupraznih malih klubova i barova došao do rasprodanih arena širom svijeta. Koliko im je Zagreb uistinu bitan The National su dokazali odlukom da na novoj turneji među sedam europskih gradova uvrste i Zagreb. Ako je vjerovati magazinu Uncut, na proljeće turneji prethodi objavljivanje novog albuma.

Ulaznice po cijeni od 220Kn mogu se kupiti u Zagrebu u Dirty Old Shopu i Rockmarku, te u svim Dallas Music Shopovima (Šibenik, Rijeka, Split, Zadar, Zagreb).

Kupovina putem interneta za Hrvatsku: http://www.dirtyoldempire.com/shop/katalog/ulaznice

Kupovina putem interneta za inozemstvo: http://www.dallasmusicshop.com/KoncertCatalog.aspx

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *