Loading...
Novosti

THE ANSWER! IZDAJE ALBUM ZA SVJETSKO TRŽIŠTE UZ PODRŠKU STEVENA MACHATA

THE ANSWER! IZDAJE ALBUM ZA SVJETSKO TRŽIŠTE UZ PODRŠKU STEVENA MACHATA

THE ANSWER! photo2

Steven Machat, ugledni glazbeni promotor, odvjetnik i menadžer glazbenika poput Leonarda Cohena, Genesisa, Ozzyja Osbournea i Snoop Dogg-a, te kandidat za senatora savezne države Floride došao je u Zagreb da bi prisustvovao promociji singla zagrebačkog benda THE ANSWER! s kojim surađuje posljednje dvije godine.

THE ANSWER! će u srijedu premijerno izvesti pjesmu “Never” englesku inačicu aktualnog hrvatskog singla “Nikad” na kojem su ugostili pjevačicu i glumicu Vandu Winter. Sada je došlo vrijeme za premijeru engleske verzije pjesme, ali i spota za koji je, kao i za hrvatsku inačicu, zaslužan redatelj i pjevač Filip Dizdar.

Aktualni hrvatski singl “Nikad” sa Vandom Winter:
https://www.youtube.com/watch?v=YKL-p18VF98

Uz gostovanje na THE ANSWER!-ovoj promociji koja će se održati u srijedu, 24.02. u Johann Franku s početkom u 21h, Steven Machat je održao i besplatno predavanje u utorak u prostorijama Hrvatskog društva skladatelja (Berislavićeva 9, s početkom u 18h) na kojem će dati savjete mladim bendovima te podijeliti svoja saznanja o glazbenom biznisu i problemima s kojima se svaki izvođač susreće na svome putu.

Pred THE ANSWER!-om su velike stvari te je suradnja sa Stevenom Machatom odlična prilika budući da su pred izdavanjem dvostrukog dvojezičnog albuma (hrvatska i engleska inačica) za jednu američku diskografsku kuću, a datum izlaska albuma će najaviti sam Steven u srijedu.

THE ANSWER! je već imao zavidan uspjeh u inozemstvu budući da je izabran za izvođača mjeseca na Wilder1Radio, njihova prva dva singla su uvrštena na Top 10 najslušanijih singlova Smacktongue radio mreže (1. i 7.mjesto), a uvršteni su i na Indie Top 50 mixtape za 2013.godinu na visokoj 7.poziciji od strane Coast2Coast magazina (SAD).

Ni u Hrvatskoj ne zaostaju te su na HR Demo Klub natjecanju osvojili 2.mjesto, a Zlatko Turkalj im je dodjelio nagradu “Moj Prvi Music Pub” za najbolji mladi bend 2015.g.

Prvi engleski singl THE ANSWER!-a pod nazivom “If I Had U”:
https://www.youtube.com/watch?v=6rlU4V5ECsY

Više o Stevenovoj kampanji i njegovom radu saznajte na sljedećem linku:
http://schoolofsacredknowledge.com/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *