Loading...
Novosti

THE 3RD ATTEMPT OD TRAVNJA U STUDIJU

THE 3RD ATTEMPT OD TRAVNJA U STUDIJU

3rdAttemptBivšim gitaristima CARPATHIAN FORESTa, Tchortu i Bloodpervertoru, pala je sjekira u med kada su oformili novi bend – THE 3rd ATTEMPT. U godini dana su uspjeli odabrati prave glazbenike i okupiti uvježbanu ekipu, pronaći izdavača te napisati i pripremiti sav materijal za svoj debitantski album.

Dana 17. travnja napokon ulaze u Dub Studio u Oslu, kako bi počeli sa snimanjem svog albuma uz producenta Endrea Kirkesola, koji je surađiva s bendovima kao što su BLOOD RED THRONE, CHROME DIVISION, URGEHAL, TSJUDER, GREEN CARNATION, CARPATHIAN FOREST. Osim toga Kirkesola je i tehničar benda, a isti je posao radio i za IMMORTAL.

Jedva čekamo započeti sa snimanjem albuma,” prokomentirao je Tchort. “Cijeli je ovaj proces formiranja benda i prvog pojavljivanja na pozornici bio poticajan, ne samo u smislu kreativnosti, nego i u smislu obnovljenog entuzijazma za nastupanjem. Upravo nam je to trebalo tijekom svih ovih godina.“.

Fotografije i snimke iz studija će THE 3rd ATTEMPT objavljivati na svojoj Facebook stranici. Album izlazi krajem godine za Dark Essence Records.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *