Loading...
NajaveNovosti

SVE JE SPREMNO ZA 10. INMUSIC!

SVE JE SPREMNO ZA 10. INMUSIC!

Sve je spremno za brojne kampere kojima će zagrebački Jarun biti privremeni dom. INmusic kamp otvara se sutra, 19. lipnja, u 12 sati! Kamperske pogodnosti moći će se koristiti čak 7 dana, do 25. lipnja u 18 sati.
INMUSIC_2015Ove godine kamp je još veći te se proteže na čak 2 jarunska otoka: Trešnjevka i Univerzijada koji su s “glavnim” otokom – Otokom Mladosti – na kojemu se održava festivalski glazbeni program povezani stometarskim pontonskim mostom.
Brojni strani i domaći posjetitelji već godinama hvale INmusicov kamp kao jedan od najopremljenijih festivalskih kampova. Na raspolaganju su brojne pogodnosti, a neke od njih su topla voda, WI-Fi, mogućnosti punjenja mobitela i laptopa i čuvanja osobnih stvari… Kamp ima i vlastitu trgovinu, uređenu plažu te svoju vlastitu malu pozornicu. Slobodno vrijeme može se iskoristiti za razne zabavne i sportske aktivnosti na području Jaruna, sudjelovanje u radionicama ili za organizirane izlete, a nema sumnje da posjetitelji razviti i mnoga dobra prijateljstva!
Još jedno ljeto započinje nezaboravnom zabavom na otocima INmusicovog arhipelaga!

Na jarunskom Otoku Mladosti zasvirat će i fenomenalni Future Islands! Jubilarni INmusic festival uveličat će i Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, Death Cab For Cutie, La Roux, Frank Turner, Eagles of Death Metal, Black Rebel Motorcycle Club, Kate Tempest, Mike Skinner i mnogi drugi!
Informacije o kampu i ulaznicama potraži na: www.inmusicfestival.com (Festivalska ulaznica za 3 dana: 349 kn, jednodnevna: 299 kn, kamperska: 200 kn)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *