Loading...
Novosti

SLJEDEĆI ABLUM NIGHTWISH-A BI ĆE TREĆI DIO TRILOGIJE

Klavijaturist i glavni tekstopisac NIGHTWISH-a, Tuomas Holopainen, razgovarao je s Rautom o tome što fanovi mogu očekivati ​​od bendovog nadolazećeg nasljednika albuma “Human. :II: Nature” iz 2020. album.

Rekao je (kako je prepisao BLABBERMOUTH.NET): “Osjećam da će to biti treći dio trilogije koju je započeo ‘Endless Forms Most Beautiful’ [2015] nakon kojeg slijedi ‘Human. :II: Nature.’ a zatim završio ovim nadolazećim albumom.”

Prema Tuomasu, sljedeći LP NIGHTWISH-a će pokriti dosad neistraženo tlo dok će nastaviti u više filmskom stilu koji je karakterizirao neke od nedavnih pokušaja benda.

Uvijek ima nešto novo, objasnio je. “Za moje vlastito mentalno zdravlje, kada je u pitanju pisanje glazbe, važno je da treba tražiti neke nove teritorije i truditi se ne ponavljati. I to se čuje na nadolazećem albumu, sigurno, već na demou koji učinili smo.”

Upitan hoće li nadolazeći LP NIGHTWISH-a ponovno biti istraživanje evolucijske znanosti, kao što je bio slučaj s prethodna dva izdanja, Tuomas je rekao: “Da i ne. Plovi istim vodama, ali ima i tu nekih novih iznenađenja.”

Holopainen je dalje rekao da će fanovi NIGHTWISH-a morati pričekati neko vrijeme prije nego što čuju novu glazbu benda. “Ući ćemo u studio sljedeće godine, a album će izaći možda početkom 2024.”, rekao je.

U kolovozu, NIGHTWISH je najavio dodavanje basista Jukke Koskinena (WINTERSUN) kao službenog člana benda. Koskinen, koji je debitirao uživo s NIGHTWISH u svibnju 2021. na dva interaktivna iskustva benda, proveo je prošlu godinu na turneji s NIGHTWISH kao session glazbenik.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.