Loading...
Novosti

SLAYER – PORUKA KERRY KINGA FANOVIMA

 

Kerry KingU novoj video poruci fanovima gitarist Slayera Kerry King govori o međunarodnom danu Slayera i kako je teško raditi i nastaviti dalje bez Jeff-a Hannemana, jednog od osnivača Slayera, gitarista koji je umro 2. svibnja ove godine.
Na turneji u Njemačkoj, King je govorio o tome kako je Jeff volio svirati u Njemačkoj. „On je u našim srcima u ovom trenutku i uvijek je volio dolaziti u Njemačku i baš smo sada ovdje na međunarodni dan Slayera“, rekao je King. “Prilično sam zatečen, ali fanovi su i dalje ovdje, 7 godina nakon zadnjeg koncerta ovdje. Na turneji smo prvi puta otkako je Jeff umro i ovo je teško razdoblje za mene. Ja Tom, Gary i Paul ćemo izrezbariti sljedeću monumentalnu stvar koja će se dogoditi ove turneje”. Progovorio je također o tome kako je Jeff-ova glazba bila glasna i iskrena i da moraju nastaviti tim standardnom koji su si zadali, ne samo da nastave sa glazbom nego da mu istom odaju poštovanje.

Pogledajte poruku OVDJE.

Slayer stiže u Zagreb, u Tvornicu kulture u nedjelju 23. lipnja 2013. godine. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 220 kuna, a možete ih kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Dirty Old Shop, Tratinska 22
Maldoror, Lopašićeva 3
Rockmark, Berislavićeva 13
Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
Dallas Music shop Split, Narodni trg 14
Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2
Dallas Music Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4
Prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *