Loading...
Novosti

SLAYER: NOVA PJESMA ‘WHEN THE STILNESS COMES’ BITI ĆE DOSTUPNA ZA ‘RECORD STORE DAY’

SLAYER: NOVA PJESMA ‘WHEN THE STILNESS COMES’ BITI ĆE DOSTUPNA ZA ‘RECORD STORE DAY’

slayer-2014

„When The Stillness Comes“, prva nova SLAYER-ova pjesma u gotovo godinu dana, biti će dostupna kao dio ‘Record Store Day’ 18. travnja, objavili su SLAYER i Nuclear Blast. Pjesma, koju će pratiti live snimka „Black Magic“ sa bendova albuma „Show No Mercy“ (1983.), a snimljena na Wacken Open Air Festivalu 2014. biti će dostupna kao limitirano izdanje (samo 5000 kopija diljem svijeta), sedam-inčni vinil picture disk ekskluzivno na svim prodajnim mjestima koja će sudjelovati u ‘record store’ danu.

Popis prodajnih mjesta dostupan je na www.recordstoreday.com.

SLAYER trenutno završavaju svoj novi CD sa producentom Terryjem Date s kojim su ranije radili na „Implode“, pjesmi koja je bila dostupna kao free download nakon SLAYER-ovog nastupa iznenađenja prošlog travnja na Revolver Golded Gods dodjeli nagrada u Los Angelesu.

SLAYER će novi studijski album objaviti za Nuclear Blast preko svog vlastitog labela i tako zaključiti 28-godišnju suradnju sa Rickom Rubin i American Recordings. Biti će to i prvi SLAYER-ov album bez suosnivača i gitarista Jeffa Hannemana koji je preminuo u svibnju 2013. od alkoholne ciroze jetre. On je zaslužan za nastanak mnogih SLAYER-ovih klasika poput „Angel Of Death“ i „South Of Heaven“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *