Loading...
Novosti

SLAYER NASTAVLJA BEZ JEFFA HANNEMANA?

Slayer-01U nedavnom intervjuu za Metal Obsession, Kerry King izjavio je da nema ništa protiv ako nastave bez Jeffa Hannemana. Hannemanu je početkom 2011.dijagnosticiran nekrotizirajući fasciitis (bakterijska infekcija mekih tkiva), a spor i bolan proces rehabilitacije još je u tijeku, zbog čega Hanneman nije mogao svirati zadnje dvije godine. Za to vrijeme, u Slayeru ga je zamjenjivao Gary Holt. U spomenutom intervjuu, ne samo da je Kerry King naveo da već duže vrijeme nije u kontaktu sa suosnivačem benda, već je i rekao kako ne bi imao ništa protiv da se Gary Holt pridruži Slayeru za stalno.
Također, King je rekao da će i dalje raditi na novom albumu, navodeći da ima napisano već  ‘tonu pjesama’. Bit će zanimljivo čuti kako zvuči Slayer bez Hannemana. Većina set liste banda sastoji se od pjesama koje je napisao Hanneman. Iako su pjesme sa zadnjih albuma pisali podjednako Hanneman i King, većinu Slayerovih najpoznatijih i najtrajnijih pjesama napisao je Hanneman. Ako od originalnih članova na sljedećem albumu ostanu samo Kerry King i Tom Araya, moglo bi biti puno razočaranih fanova.

Cijeli intervju možete pogledati ovdje: http://www.metalsucks.net/2013/03/25/now-slayer-are-considering-ditching-jeff-hanneman/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *