Loading...
Novosti

SLAYER, IRON MAIDENI I MOTORHEAD NA SEEROCK FESTIVALU U GRAZU 21.- 22.6.2013.

Nakon što je prije desetak dana potvrđeno da će jedan od najvećih heavy metal bendova, Iron Maiden nastupiti kao headliner zajedno s Motörheadom na See Rock festivalu u Austriji (21. i 22. lipnja 2013.), spektakl na Schwarzl Seeu kod Graza poštaje još veći.

U drugom valu objava potvrđen je dolazak kultnog američkog thrash-metal benda Slayer!  Neuništiva četvorka iz Kalifornije poznata po žestokim i brzim riffovima i kontroverznim tekstovima, nakon ovogodišnjeg gostovanja u Zagrebu, dolazi u susjedstvo 22. lipnja, odnosno drugog dana festivala kad će nastupiti uz Motörhead.

Uz Slayer potvrđena su još četiri benda – Ghost i Marrok, koji će nastupiti prvog dana te Oomph i Rohstoff, koji će prašiti drugog dana. U prvim objavama već su potvrđeni i Stone Sour i Eisbrecher.

Festivalske ulaznice već su u prodaji, a do 24.12. moguće je kupiti Early Bird tickets od 10 posto popusta. Dvodnevna ulaznica za stajanje u promotivnoj prodaji je 91,40 eura, a ‘Wavebreaker’ pit je 127, 40 eura. Jednodnevne ulaznice za stajanje iznose 64,40 eura, a za ‘Wavebreaker’ pit 82,40 eura.

http://www.facebook.com/SchwarzlSee

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *