Loading...
Novosti

SLASH ĆE U STUDENOM OBJAVITI KNJIGU „THE COLLECTION“

Gibson Brands najavio je pokretanje Gibson Publishinga u suradnji s rock ikonom SLASHOM. Prvo izdanje Gibson Publishinga, “The Collection: Slash”, zadivljujuća je vrhunska knjiga za čitati uz kavu koja istražuje do neviđenih detalja instrumente koje je SLASH koristio na bezbrojnim hit albumima i na pozornicama širom svijeta pred milijunima obožavatelja.

“Collection: Slash” bit će objavljena u tvrdom uvezu u dva izdanja, Custom i Deluxe preko Gibson Publishinga i sada je dostupna za prednarudžbu putem Gibson.com.

Prilagođeno izdanje “The Collection: Slash” dimenzijua 297 x 420 mm (11,69 x 16,54″) i dolazi u luksuznoj preklopnoj kutiji s vrhunskim dodacima. Prilagođeno izdanje uključuje minijaturu Axe Heaven Appetite Les Paul, ekskluzivnu Slash bandanu, kutijicu sa Slash Dunlop trzalicama, poster naslovnice, četiri grafike gitare i potvrdu o autentičnosti. Prilagođeno izdanje je ručno potpisao SLASH i ograničeno je na 500 primjeraka diljem svijeta.

“The Collection: Slash” Deluxe izdanje predstavljeno je u Les Paul koferu i dimenzija je 240 x 340 mm (9,45 x 13,39″). Uključuje naslovni poster, četiri otiska gitare i potvrdu o autentičnosti. Početnu nakladu Deluxe izdanja vlastoručno potpisuje SLASH i ograničeno je na 1000 primjeraka diljem svijeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.