Loading...
NajaveNovosti

SILENTE SE PRIDRUŽUJE BRKOVIMA I S.A.R.S.-U NA KONCERTU U SPLITU

SILENTE  SE PRIDRUŽUJE BRKOVIMA I S.A.R.S.-U NA KONCERTU U SPLITU

silenteSILENTE SE PRIDRUŽUJE BRKOVIMA I S.A.R.S.-U
DVORANA GRIPE – SPLIT, SUBOTA, 14. VELJAČE 2015.

Grupa Silente pridružuje se Brkovima i S.A.R.S.-u na velikom koncertu na Valentinovo u splitskoj dvorani Gripe.

Dubrovački pop rock sastav Silente u nešto više od godinu dana postali su apsolutni miljenici publike i medija. Osvojili su Porin u kategoriji Novi izvođač godine, Nagradu Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub te Nagradu Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40. Singlovi “Terca na tišinu”, “Morski ljudi, morske žene” i “Još jednom” dohvatili su najviša mjesta brojnih top lista, a na YouTubeu imaju kombinirano gotovo četiri milijuna pregleda.

Tamo gdje je debut album “Lovac na čudesa” stao jednako uspješno nastavile su nove pjesme koje će biti objavljene na drugom albumu planiranom ove godine. Odlična “Čudna ili čudesna” premoćno je osvojila netom održani Zagrebački festival prema glasovima žirija i publike.

Priključenje Silentea, čiji je val popularnosti krenuo iz Dalmacije, splitskom koncertu donosi još jednog izvođača koji je proteklu godinu doslovce eksplodirao. Silente, Brkovi i S.A.R.S. zaokružuju tako naš vjerojatno najatraktivniji Valentinovo (ili Anti-Valentinovo) koncert.

Važno je istaknuti da će sva tri benda u Gripama odsvirati pune koncerte, što će u konačnici rezultirati programom u trajanju više od 5 sati!

Ulaznice: Ulaznice u pretprodaji iznose 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

S.A.R.S., Brkove i Silente u Split dovodi LAA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *