Loading...
Najave

Sigur Rós u Hrvatskoj 20.10.!

Obožavani Sigur Rós, kreatori post rock scene i stvaratelji čarobne atmosfere svojim islandskim zaleđem, stižu u u Hrvatsku krajem godine, 20.10.2017. Nastupit će u Domu sportova i ovo će im biti prvi nastup na našim prostorima.

“Nakon više od 10 godina bend ide na tour bez predgrupe, izvodeći poseban An Evening With Sigur Ros program. Koncert se sastoji od 2 dijela, koji su podijeljeni kratkom pauzom. Riječ je o spektakularnom nastupu na kojem izvode najznačajnije skladbe svoje karijere, ali i premijerno do sada neobjavljene pjesme koje bi se trebale naći na idućem studijskom albumu.

Sigur Ros na jesensku turneju kreću s kompletnom produkcijom – ozvučenjem, rasvjetom i video ekranima. Turneju će scenski još jednom dizajnirati stari suradnici benda, Sarah Hopper, Damian Halle i Bruno Poet koji su za prošli rad dobili prestižnu nagradu “Knights of Illumination”” – piše na službenoj stranici eventa.

 

Ulaznice će biti u pretprodaji već u ponedjeljak 06.01. preko stranice sigur-ros.co.uk, a redovna prodaja ulaznica počinje u četvrtak.

Fanovi mogu birati mjesta u parteru ili na tribinama, s cijene su sljedeće:

Ulaznice za parter iznose 220 kn do 2. travnja te 240 kn od 3. travnja nadalje.
Ulaznice za tribine iznose 250 kn do 2. travnja te 270 kn od 3. travnja do koncerta.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Više na službenom eventu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *