Loading...
Novosti

SHINE ON PROJECT

Manifestacija „Shine on Project“, koja  će se odviti 12. listopada 2012. u velikoj dvorani kina Edison u Karlovcu,  već je sada izazvala veliko zanimanje među građanima Karlovca. Glavni bend večeri je Floydian Split ( Pink Floyd Experience ) koji, kako i samo ime kaže, će svirati najveće hitove (ali i one nešto manje poznate) jednog od najvećih bendova ikada, britanskog Pink Floyda. Uz njih, posebno za ovu manifestaciju, premijerno će se moći čuti i Led Zeppelin Experience u izvedbi jednog od najpopularnijih karlovačkih bendova, Full Monty. Za sve ljubitelje nešto novijeg zvuka pripremili smo sve popularniji, kako u domaćim, još više u međunarodnim vodama, Downcast Art.

Web profili izvođača :

Floydian Split – https://www.facebook.com/FloydianSplit

Full Monty – http://www.full-monty.net/

Downcast Art – http://www.downcastart.com/

6 comments
 1. Dovan

  Aham isti dan kada se objavi na fejsu i Vi objavite jer ste jako zainteresirani za događanja. Kakav je ovo sajt uopće? Nikad čuo za ovakvo nešto. Pozdrav i samo nastavite s radom u skladu rada cijele Države! cheers

 2. Ivana Sataic

  Objavili smo onda kada smo zamoljeni od organizatora pa Te molim da svoje frustracije ne ispucavaš na krivim mjestima. Ako imaš bilo kakvih problema vezanih uz objavu, a budući si jako zainteresiran za događnje pa znaš tko stoji iz anjega, molim Te da se obratiš organizatoru.
  Hvala!

 3. Dovan

  Naravno da je najlakše svakome koga se napadne za stvari koje radi krivo drugu stranu nazvati “frustriranom”, a ne isprovociranom prljavim načinom rada. Internet je medij, kao i novine, i ja svakoga tko objavljuje članke u javnim medijima smatram nekom vrstom “novinara”. Jadno je ako sami ne možete doći do informacija i saznanja, te istraživati što se događa okolo, nego “organizator” Vama pošalje mejl koji glasi kako glasi i ovaj članak, a Vi ga lijepo skopirate na Vašu stranicu. JADNO.

 4. Ivana Sataic

  Portal Venia-Mag je za događaj znao puno prije nego je isti najavljen na stranicama. To što smo od organizatora zamoljeni da objavimo kada je objavljeno je stvar dogovora i poslovne politike.
  Kao što sam ti rekla, ako imaš bilo kakvih problema po tom pitanju molim te obrati se na drugu adresu. A ako ne znaš kako stvari funkcioniraju u medijima i kako mediji rade onda bolje nemoj komentirati.

Comments are closed.