Loading...
Novosti

SERJ TANKIAN NAJAVLJUJE EP ‘PERPLEX CITIES’

Serj Tankian, plodan umjetnik, aktivist, najpoznatiji po SYSTEM OF A DOWN, objavit će novi EP od pet pjesama pod nazivom “Perplex Cities” 21. listopada preko Serjical Strikea. “Perplex Cities” drugi je Serjov EP u posljednjih nekoliko godina, nakon izdanja žestokog EP-ja “Elasticity” 2021.

Kao umjetnik koji je sa svakim izdanjem iznio različite vrste glazbe, ne čudi da ovaj EP istražuje novi glazbeni teritorij. Po njegovim riječima, “Cijela ova kolekcija pjesama unutar ‘Perplex Cities’ potpuno je drugačiji zvuk od onoga što sam radio prije. Elektroničkiji, suptilniji i dublji u smislu glazbenih slojeva prezentacije. ‘Perplex Cities’ odaje aura koja je jedinstvena i za razliku od mojih prethodnih izdanja.”

Prije nego što sljedeći mjesec stigne do platformi za streaming glazbe, svaka pjesma s EP-a bit će dostupna putem besplatnog iskustva proširene stvarnosti u kojem će Tankian sam predstaviti pet pjesama na intiman način. Putem aplikacije on će se pojaviti u istom prostoru kao i slušatelj-gledatelj kako bi objasnio glazbu i slušao je. Prvo takvo impresivno iskustvo dostupno je sada, uz izdanje “Pop Imperialism” putem aplikacije Arloopa. Tijekom sljedeća četiri tjedna, preostale četiri pjesme s “Perplex Cities” bit će dostupne na isti način, pri čemu će svaka pjesma biti objavljena jedna za drugom. Cijeli EP bit će dostupan na svim većim streaming platformama nakon toga, 21. listopada.

“Perplex Cities” popis pjesama:

01. Pop Imperialism
02. The Race
03. I Spoke Up
04. Rumi Loves His Cars
05. Forgive Me Father

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.