Loading...
Novosti

SATYRICON POTPISUJE ZA NUCLEAR BLAST ENTERTAINMENT ZA SJEVERNU AMERIKU, DOSTUPAN POSEBAN PRE-ORDER PAKET MAJICA+CD

SatyriconOsmi studijski album norveških blekera SATYRICON izaći će u Sjevernoj Americi 17. rujna na Nuclear Blast Entertainment.

“Vratili smo se. Oprostite što je trajalo tako dugo, no trebalo je vremena za objaviti ovakav album”, govori frontmen benda Sigurd “Satyr” Wongraven“Uzaludno bi bilo uspoređivati ovaj album s ikojim prethodnim jer to je Satyricon, bend koji je uvijek u pokretu.Naslov Satyricon je nešto najjasnije što smo mogli dati. Nikad dosad nismo snimili album koji bi ovako dobro mogao uhvatiti duh glazbe Satyricona

. Ipak, ovo će bit zahtjevan album za slušatelja, no ja znam da će vam se svidjeti.S vremenom ćete ga zavoljeti i to je ono što će učiniti da zauvijek ostavi utisak na vama.

Što se turneje tiče, nećemo imati toliko koncerata koliko smo običavali, što će učiniti svaki pojedini koncert posebnim. Ovaj album je i za vas i za nas.”

Satyricon” je snimljen u Norveškoj, producirao ga je SigurdSatyrWongraven, a miksao Adam Kasper.  Na albumu se nalazi i gost pjevač, kao što su Norvežanin Sivert Høyem iz rock benda MADRUGADA.  Fotografije iz studija možete pogledati na službenoj Facebook stranici benda.

„Satyriconće izaći u Sjevernoj Americi u nekoliko formata:

deluxe jewel case s 3 bonus pjesme

vinil LP u nekoliko boja (release date TBA)

Pre-order paket s ekskluzivnim t-shirt-om + the deluxe CD-om dostupan je na Nuclear Blast USA Webshop-u. http://www.nuclearblast.de/de/produkte/tontraeger/cd/cd-digi/satyricon-satyricon.html

Satirycon delxe paket

01 – Voice Of Shadows

02 – Tro Og Kraft

03 – Our World, It Rumbles Tonight

04 – Nocturnal Flare

05 – Phoenix

06 – Walker Upon The Wind

07 – Nekrohaven

08 – Ageless Northern Spirit

09 – The Infinity Of Time And Space

10 – Natt

Bonus Tracks:

11 – Phoenix (Recording Session Mix)

12 – Our World, It Rumbles Tonight (Deeper Low Mix)

13 – Natt (Wet Mix)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *