Loading...
Novosti

SATNICA SUTRAŠNJEG 2.7. KONCERTA THE NATIONALA NA ZAGREBAČKOJ ŠALATI

THE NATIONAL - plakat Preostalo je malo više od 24 sata do velikog koncerta popularnih američkih RnR bendova The National i Local Natives koji će nastupiti na zagrebačkoj Šalati te vas ovom prilikom obavještavamo o točnoj satnici koje će se organizator striktno pridržavati:

18:30 otvaranje ulaza za publiku
19:30 LOCAL NATIVES
21:00 THE NATIONAL
Nazivi ulaza na zagrebačkoj Šalati koji će biti otvoreni u 18h30 za publiku.

S obzirom na veliki interes ljubitelja aktualnih RnR zvijezda organizator apelira da posjetitelji poštuju gore navedenu satnicu kako bi na vrijeme uspjeli zauzeti pogodno mjesto za praćenje koncerta.
Još jedna pogodnost koja će sigurno uljepšati sutrašnji RnR spektakl je i izvanredna vremenska prognoza predviđena za 2. srpnja u Zagrebu. Prognostičari najavljuju 27 stunjeva preko dana i rajskih 23 stupnjeva u večernjim satima.
Mali broj preostalih ulaznica po cijeni od 220kn do isteka zaliha mogu se kupiti na dan koncerta do 15h u Dirty Old Shopu, Tratinska 22 / Rockmark glazbenoj knjižari, Berislavićeva 13 kao i putem interneta na sljedećoj web adresi: http://www.dirtyoldempire.com/shop/katalog/ulaznice.
Zbog povoljnog poreznog zakona koji stupa na snagu 1. srpnja cijena ulaznica na dan koncerta ostaje ista kao u pretprodaji – 220Kn .

Linkovi:
THE NATIONAL
http://bit.ly/Z5O8wX
https://www.facebook.com/thenationalofficial

LOCAL NATIVES
http://thelocalnatives.com/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *