Loading...
Novosti

SABATON NAJAVLJUJE FILM ‘THE WAR TO END ALL WARS’

Švedski metalci SABATON objavili su da su posljednje dvije godine užurbano radili na uzbudljivom, velikom projektu. Sljedeće godine SABATON će objaviti “The War To End All Wars”, cjelovečernji glazbeni film koji sadrži pjesme s desetog studijskog albuma benda, “The War To End All Wars”. Ovaj film živopisno priča priče o Prvom svjetskom ratu putem animacije i akcije uživo, a gledateljima će omogućiti bolje razumijevanje o čemu govore pjesme benda na albumu — to je glazbena i povijesna avantura.

Trenutačno u postprodukciji, film se radi u suradnji sa studiom za animaciju Yarnhub. SABATON je prethodno radio sa studijem na drugim projektima, uključujući najnoviji video s animiranom pričom za “The Red Baron”.

SABATON se popeo na međunarodne ljestvice s “The War To End All Wars”, osiguravši si prvo mjesto u Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Finskoj. Nakon što je po drugi put zauzeo prvo mjesto u Njemačkoj, Švedskoj i Finskoj, album je prvi put u karijeri benda došao na prvo mjesto u Poljskoj, Mađarskoj i Austriji. Ovi i dodatni izvanredni rezultati na drugim teritorijima učinili su “The War To End All Wars” najuspješnijim SABATON-ovim albumom dosad.

Bend je objavio pomaknute datume za europsku dionicu svoje turneje, poznatu kao “The Tour To End All Tours”, kao i produžetak “The Great Sweden Tour” s 20 dodatnih nastupa u još 20 gradova koji će se održati početkom 2023.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.