Loading...
Novosti

ROKOLOMOTIVA, SPLITSKA ALTER-POP GRUPA, OBJAVILA JE PRVI SINGL “OMARA BEACH“

RokolomotivaRokolomotiva, splitska alter-pop grupa, objavila je spot za prvi singl “Omara Beach” sa albuma prvijenca “Rudijev blef” izdanog za diskografsku kuću Dallas Records.

“Omara Beach” prava je “ljetna” pjesma pa tako i video spot otvara snimka picigina, idealna je najava za dugu, toplu koncertnu sezonu koju najavljuje Rokolomotiva.
Za režiju, kameru i montažu zaslužan je autor pjesme Ivan Perić a snimalo se u Pisku gdje inače članovi Rokolomotive održavaju svoje probe.

Rokolomotiva, koju karakterizira specifična autorska poetika i melodični zid alternativnog rocka i mediteranskog popa, iza sebe ima dug garažni staž i mnogo živih nastupa. Ističu se svirka u emisiji “Demobox” Hrvatskog radija Split, lanjski nastup na Festivalu Lastovo- otok glazbe te recentni koncert u klubu “Lazareti” u Dubrovniku, gdje je standardnu postavu Rokolomotive, Stipe Vidić – glas i gitara, Ivan Perić- gitara, Rudolf Vučemilović – bas i Ivan Fistanić – bubanj, oplemenio prof. Marin Limić na klaviru i klavijaturama.

Video spot možete pogledati na ovdje:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *