Loading...
NajaveNovosti

RIJEČKI JONATHAN PREDGRUPA EDITORSIMA U TVORNICI 4. RUJNA!

EditorsRiječka indie rock petorka Jonathan nastupit će kao predgrupa grupi Editors na koncertu u Tvornici kulture u četvrtak, 4. rujna.

Prvo veliko strano gostovanje u Hrvatskoj ove jeseni dobilo je tako podršku u bendu čiji su debut album “Bliss” i sjajna dva singla “Maggie” i “Communicate!” među najkvalitetnijim i najzapaženijim novitetima na regionalnoj glazbenoj sceni u proteklih godinu dana.
Jonathan su album “Bliss” publici predstavili 19. svibnja kao digitalno izdanje kroz njihovu bandcamp stranicu odakle je dosad skinut u više od 4000 puta. “Bliss” ima ukupno 12 pjesama i od otvarajuće, rastuće “Umbrellas In The Sun” preko punokrvnih, rasplesanih rock bombi “Communicate”, “Maggie”, “Sweat (3am), “School”, “Mama I’m Ready”, “XYZ” i nježne, slojevite “Pictures” do umirujuće, završne “Wicked Games” nema lošu sekundu. Štoviše, Jonathan u 50tak minuta svog impresivnog debija djeluju kao bend koji puca iz svih oružja na vrhuncu kreativne moći. Fantastično odsviran, otpjevan i produciran ovaj album se mirne duše može u potpunosti zavrtiti na većini radija u regiji i šire, a to je danas tako rijetka pojava. Stopama magične “Maggie” krenuo je I drugi singl, “Communicate!”, furiozno, 4 i pol minutno zakucavanje koje je u prvih par dana ekspresno postalo powerplay brojnih radio stanica u državi.

Jonathan će se pridružiti na pozornici grupi Editors koji će nakon ljetne stanke otvoriti jesensku sezonu Tvornice kulture. Stari znanci ovdašnje publike, britanski dark indie majstori u Zagreb dolaze u sklopu svoje velike europske turneje na kojoj promoviraju posljednjih studijski album “The Weight Of Your Love”.

Ulaznice
Od 1. srpnja do 3. rujna ulaznice koštaju 150 kn, dok je cijena na dan koncerta 170 kn.

Prodajna mjesta:
• Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
• Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *