Loading...
Novosti

RED HOT CHILI PEPPERS NAJAVLJUJU NOVI DUPLI ALBUM ‘RETURN OF THE DREAM CANTEEN’

RED HOT CHILI PEPPERS će objaviti svoj drugi album u 2022., “Return Of The Dream Canteen”, 14. listopada. Album će stići samo šest mjeseci nakon izlaska “Unlimited Love”.

Kao i “Unlimited Love”, “Return Of The Dream Canteen” je producirao Rick Rubin, koji je radio i na prošlim RED HOT CHILI PEPPERS albumima kao što su “Blood Sugar Sex Magik” iz 1991. i “Californication” iz 1999. godine.

Frontmen RED HOT CHILI PEPPERS Anthony Kiedis najavio je “Return Of The Dream Canteen” s pozornice na rasprodanom koncertu u Empower Field at Mile High u Denveru, Colorado u subotu navečer (23. srpnja).

RED HOT CHILI PEPPERS su u izjavi rekli: “Krenuli smo u potragu za samim sobom kao bendom koji smo nekako oduvijek bili. Samo iz zabave svirali smo i naučili neke stare pjesme. Ubrzo smo započeli tajanstveni proces izgradnje novih pjesme. Prekrasan djelić kemijskog miješanja s kojim smo se stotinama puta sprijateljili na tom putu. Jednom kada smo pronašli taj klizeći tok zvuka i slike, samo smo nastavili rudariti. S vremenom pretvorenim u elastični pojas prevelikog donjeg rublja, nismo imali razloga prestati pisati i svirati. Osjećaj je bio kao san. Kad je sve rečeno i učinjeno, naša ćudljiva ljubav jedno prema drugome i magija glazba nas je obdarila s više pjesama nego što smo znali što učiniti. Pa, shvatili smo. Dva dvostruka albuma izdana jedan za drugim. Drugi od njih je lako jednako smislen kao prvi ili bi to trebalo obrnuti.
‘Return Of The Dream Canteen’ je sve što jesmo i što smo ikada sanjali da budemo. Prepuno je. Napravljeno krvlju naših srca, iskreno vaši, RED HOT CHILI PEPPERS.”

“Return Of The Dream Canteen” označava drugi album RED HOT CHILI PEPPERS od povratka gitarista Johna Frusciantea, koji se ponovno pridružio bendu krajem 2019.

Prednarudžbe za “Return Of The Dream Canteen” su počele putem web stranice RED HOT CHILI PEPPERS-a. Dostupan je na dvostrukom vinilu, CD-u, kaseti ili digitalnom preuzimanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.