Loading...

KREATOR – Dying Alive

kreator-dying-alive-1Datum izlaska: 30.08.2013.
Izdavač: Nuclear Blast
Ocjena:

Do sada imao sam priliku gledati Kreator dva puta uživo, jednom u Zagrebu i jednom u Zadru na ‘Metalfest 2012’ festivalu. Bolji mi je bio koncert u Zadru zbog toga što su bili headliner dana, imali su veliki lijepo uređeni stage i savršen zvuk.

Kreator je tijekom zadnje turneje uspio skupiti 45 nastupa promovirajući svoj zadnji album ‘Phantom Antichrist’, te snimiti kompletni nastup u Oberhausenu kojeg su izdali kao novi live dvd ”Dying Alive”. Kroz 90 minuta žestokog teutoničkog thrash metala snimanog s ukupno 24 kamere prolazili su me trnci kao da sam bio tamo i zajedno s okupljenim fanovima lomio kosti i uzvikivao ime velikog teutoničkog thrash metal benda.

Pošto je ovo moja prva recenzija ikakvog live izdanja, a pogotovo jer smo dobili na raspolaganje samo mp3 verziju neću vas puno gnjaviti s detaljima i sitnicama. Mislim da je dovoljno u par rečenica reći svoje mišljenje o kvaliteti snimke i izboru pjesama. Na setlisti našlo se podosta pjesama s novog albuma ”Phantom Antichrist” jer je koncert dio turneje koja ga je promovirala. Uz odlične nove pjesme sa zadnja dva albuma odsvirali su i najjače hitove. Izdvojio bih klasike poput: ‘Betrayer’, ‘Pleasure To Kill’, ‘Flag Of Hate’, ‘Phobia’, ‘Enemy Of God’ i ‘People Of The Lie’. Savršena setlista od 21 pjesmu i par intro dijelova čini ovaj dvd odličnim izdanjem i vrijednog kupnje. Zvuk je odlično snimljen, publika fenomenalno skandira uz svaki ton, svakako preporuka svima da poslušaju barem mp3 izdanje.

Popis pjesama:
01. Intro: Mars Mantra
02. Phantom Antichrist
03. From Flood To Fire
04. Enemy Of God
05. Phobia
06. Hordes Of Chaos
07. Civilization Collapse
08. Voices Of The Dead
09. Extreme Aggression
10. People Of The Lie
11. Death To The World
12. Coma Of Souls (Intro)
13. Endless Pain
14. Pleasure To Kill
15. Intro 2 – The Patriarch
16. Violent Revolution
17. United in Hate
18. Betrayer
19. Flag Of Hate / Tormentor
20. Intro / The Pestilence
21. Amok Run
22. Demon Prince
23. When The Sun Burns Red
24. Warcurse

Recenzija: Zlatko Vlašić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *