Loading...

DOPE STARS INC. – Ultrawired

9/10

Tko u današnje vrijeme ne voli kad bendovi izbace besplatni album? Dope Stars Inc. su ovaj album nazvali ultimativnim piratskim izdanjem. Ovim potezom da podrže besplatnu glazbu pridobili su mnogo obožavatelja te tako ovaj album možete skinut sa njihove web stranice  ili ga slušati direktno tamo. Možete im i donirati sredstva da i u budućnosti mogu imati besplatna izdanja poput ovog.
Prošli njihov album me razočarao pa nije bilo previše veselja prije slušanja Ultrawired-a,  ali to se ubrzo promijenilo. Nakon ne baš najboljeg 21st Century Slave albuma Ultrawired je pravo osvježenje.
Pjesme su stvorene za plesanje sa catchy refrenima i zanimljivim korištenjem samplova. Utjecaj osamdesetih se ovdje jako osjeti te je baš to najveći plus na albumu.
Vokalni dio je čišći nego na prošlim izdanjima. Pjesma koja mi se najviše svidjela je definitivno Cracking The Power, ali opet ovaj album je u cijelosti ugodno iznenađenje pa se teško odlučiti šta bi se još sve stavilo pod najdraže.
Možete početi sa Save The Clock Tower, Cracking The Power te Two Dimensional World.
Ako ste voljeli ranija izdanja Dope Stars Inc. tada Ultrawired morate obavezno preslušati.
I na kraju što napisati osim da se uputite na http://www.dopestarsinc.com/ te skinete album potpuno besplatno i uživate!

Tracklist:

1. Better Not To Joke

2. Save The Clock Tower

3. Cracking The Power

4. Banksters

5. Lies Irae

6. Blackout

7. Get Young

8. No Life Belongs To You

9. Two Dimensional World

10. Run Motherfucker Run

11. Pwning The Network

12. We Are The New Ones

13. Riding Ufos

14. Thru The Never

Recenzija: Dejan Plantak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *