Loading...
NajaveNovosti

PULA SUMMER FESTIVAL – OSVOJITE ULAZNICE ZA KONCERTE JOSS STONE, 1.8. I STATUS QUO 2.8.!

Pula-banner
Soul diva Joss Stone na putu je da osvoji svjetski rekord – u sklopu turneje će posjetiti gotovo svaku zemlju na svijetu, a 01. kolovoza dolazi u Pulsku Arenu!
Poznata britanska pjevačica i kantautorica te dobitnica Grammya Joss Stone svojim je talentom stvorila reputaciju svjetski poznate glazbenice s više od 12 milijuna prodanih albuma. Ove godine, sa samo 26 godina, postavila si je poprilično visok cilj – krenuti na turneju pod nazivom Total World Tour i održati koncert u gotovo 200 zemalja!
„Moja misija je istražiti i shvatiti univerzalni jezik glazbe u svakoj zemlji na ovom planetu. Glazba nikad nije imala negativne posljedice, i pokazuje nam da svi imamo nešto zajedničko – svi možemo plakati i smijati se. Glazba je emocija i u njoj smo svi jedno. Turneja će biti naporna i teška i ponekad vrlo emotivna, ali također i nevjerojatno putovanje i vraški dobro iskustvo“, izjavila je Joss.
Pogledajte snimku njenog nastupa na Grammy dodjeli 2005. kada je sve oborila s nogu: http://youtu.be/ef-f-l2Pbn8

Pulsku Arenu 01. kolovoza ispunit će magičan glas ove dive, koji će sve posjetitelje vratiti u davnu prošlost soula. Jossina energija i pokreti koji žive glazbu, povijesni ugođaj Arene i mirisi ljeta idealna su kombinacija za koncert koji će se dugo pamtiti.

—————–
Dan nakon koncerta svjetske soul dive Joss Stone,u sklopu Pula Summer Festivala, Arenom će odjekivati zvuci pjesama legendarnog boogie rock benda Status Quo!

Nakon tri desetljeća pauze s nastupima ova velika četvorka vraća se u velikom stilu, a da su ih godine samo učinile još boljima pokazat će nam 02. kolovoza u pulskoj Areni. Pjevač i gitarist benda Francis Rossi i sa 65 godina je na pozornici jednako karizmatičan kao i prije, iako je često etiketiran kao samotnjak zbog izbjegavanja društvenih dogašanja.

Posljednji album izašao je 2013. godine pod nazivom „Bula Quo“ i to je čak trideseti album ovih legendarnih rokera, a ujedno i soundtrack za istoimeni film u kojem glume dva člana Status Quo – Francis Rossi i Rick Parfitt. Riječ je o pustolovnoj komediji u kojoj Rossi i Rick glume sami sebe, a radnja se odvija na Fijiju. Izraz „Bula Quo“ inače je pozdrav dobrodošlice na jeziku stanovnika Fijija.
Prvi singl s albuma pod nazivom “Bula Bula Quo” stoti je po redu singl tih glazbenih legendi, dok je prvi bio “Pictures of Matchstick Men“ iz davne 1968.

Hitovi poput “Rockin’ All Over The World” Johna Fogertya, “In The Army Now”- obrada pjesme dueta Boland & Boland, 118 milijuna prodanih albuma, nagrada Brit Award za izniman doprinos glazbi iz 1991. i još mnogo toga i više su nego dovoljan razlog za uputiti se prema pulskoj Areni 02. kolovoza!

NAGRADNA IGRA!

Pula Summer Festival i Venia-Mag vode vas na oba koncerta, 1.8.2014. na Joss Stone i 2.8.2014. na Status Quo.

Da bi osvojili 2×2 ulaznice za Joss Stone i 2×2 ulaznice za Status Quo do 28.07. na našu e-mail adresu: nagradnaigra@venia-mag.net pošaljite svoje podatke (ime i prezime, adresa, kontakt broj telefona/mobitela) i odgovor na pitanja:

ZA KONCERT JOSS STONE:
– S kojom je američkom pjevačicom Joss nastupila na dodjeli Grammya u počast Janis Joplin, 2005.?

ZA KONCERT STATUS QUO:
– Koju pjesmu Status Quo nisu napisali, već John Fogerty, a postala je najznačajnija pjesma benda?

Sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *