Loading...
Izvještaji

PSIHOMODO POP – Zagreb, Gavella, 03.12.2015.

PSIHOMODO POP – Zagreb, Gavella, 03.12.2015.

Psihomodo pop se 20 godina nakon legendarnog akustičnog koncerta u Gavelli koji je rezultirao jednim od najkultnijih albuma ovog zagrebačkog benda „Unpljugd“ vratio na mjesto zločina i u četvrtak, 03. prosinca 2015. odsvirao prvi od tri rasprodana koncerta Unpljugd 2 u prostoru koji im, sudeći prema sinoć odsviranom, i više nego odgovara.

pmp-gavella01

Kako je riječ o koncertnom konceptu koji smo od Psihomodo popa već vidjeli, akustičnom koncertu, očekivanja su i prije početka bila ispunjena, a kada su Gobac i ekipa nešto prije 20:30 izašli pred publiku postalo je jasno kako Zagrebu predstoji ugodna koncertna večer.

Gavella ispunjena do posljednjeg mjesta, dobro raspoložena publika, na momente možda još i bolje raspoložen bend, odlično ozvučenje ugodnog prostora Gavelle sastojci su koji su pridonijeli intimnoj i toploj atmosferi koju su upijali svi koji su se našli unutar zidova Gavelle.

pmp-gavella02

Psihomodo pop za svoje su Unpljugd 2 koncerte odabrali najbolje iz svog diskografskog opusa, a uz neizostavnu energiju i šale Davora Gopca publika je ipak s ponajviše entuzijazma pozdravila danas već istinski legendarne i neizostavne „Fridu“, „Nema nje (zauvijek)“, „Mila“, „Ramona“, „Sexy magazin“, „Pinokio“, „Kad sam imao 16“…. no treba naglasiti i izuzetno dobru reakciju publike na recentnije pjesme poput „Donna“ ili “Supstance”.
Spustivši zastor, „jer ih kao punkere sram pred publikom svirati laganice“ prije seta laganica čime su stvorili skoro dodirljivu kinematsku atmosferu, a na kojem su zaplesale kratke video projekcije, s Mozartinama na pozornici i odlično usklađenim instrumentalizacijama koje je vodio prepoznatljiv vokal Davora Gopca, Psihomodo pop su publiku sa „Osjećam se haj“ i „Ja volim samo sebe“ Gavellu konačno izvukli iz stolica što je intimnom karakteru koncerta dalo novu notu dinamike s naglaskom na povezanost benda i publike.

pmp-gavella03

Nakon gotovo dva sata ugodnog uživanja u akustičnoj atmosferi koju Psihomodo pop u intimnom prostoru kazališta Gavella doista znaju dovesti do granica spektakla došao je red i za dug pljesak odobravanja i pozdrava, pa potom i bis koji je legendarni zagrebački bend zaključio, kao i uvijek, sa „Letećim odredom“ koji se zasigurno pjevušio i na povratku kućama.

Psihomodo pop u svojoj su gotovo 30 godina dugoj karijeri, pokazalo se i sinoć u Gavelli, ostavili trag ne samo na diskografskom nebu, nego i kod publike koja ne propušta priliku vidjeti ih uživo i s bendom zapjevati i zaplesati uz njihove uspješnice. Tulum akustičnog predznaka nastaviti će se u Gavelli večeras i sutra!

>>>>>>>> GALERIJA FOTOGRAFIJA <<<<<<<<

Izvještaj: Vesna Marković
Foto: Ivana Sataić – ivana@venia-mag.net

COPYRIGHT © Sve fotografije u galeriji su zaštićene autorskim pravima. Ne smiju se preuzimati bez dozvole Venia Maga-a ili autora. Fotografije se ne smiju izmjenjivati ninakoji način, kao niti uklanjati ili mijenjati žig sa znakom Venia Maga-a/autora. Ukoliko se otkrije njihovo neovlašteno korištenje, biti će poduzete pravne mjere protiv kršitelja autorskog prava. Molimo sve koji primijete navedene nedozvoljene aktivnosti da obavijeste uredništvo portala Venia Mag. Hvala.

COPYRIGHT © All photographs in this gallery are under the copyright law. They cannot be copied or reproduced without permission given by Venia Mag or the author. It is not allowed to alter the photographs in any way, or removing the watermark sign of Venia Mag/author. Legal action will be taken if discovered any non-permitted usage or photography manipulation. We kindly ask to inform us about such misusage by sending an e-mail to Venia Mag Editor-In-Chief. Thank you.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *