Loading...
Novosti

PREMINUO DAVE BROCKIE, FRONTMAN GWARA

GWAR_dave_brockiePrema brojnim objavama na glazbenim web portalima preminuo je Dave Brockie, Gwarov frontman poznatiji kao Oderus Urungus.
Navodno su ga u nedjelju navečer pronašli njegovi cimeri.

Ovu je vijest prokomentirao i Randy Blythe iz benda Lamb of God: ”Noćas sam primio jako tužan poziv od mog prijatelja Chrisa Bopsta, koji je jedan od originalnih članova GWARa – moj prijatelj Dave Brockie AKA Oderus Urungus, pjevač GWARa, napustio nas je i otišao na svoj matični planet. Imao je 50 godina. Još ne znam detalje niti zašto je preminuo, samo znam da je umro kod koće i da su ga pronašli njegovi cimeri .

Bivši GWARov basist Mike Bishop je izjavio za Style Weekly: “Dave je bio jedan od najsmješnijih, najpametnijih, najkreativnijih i najenergičnijih ljudi koje sam poznavao. Ponekad je bio drzak, uvijek neukusan, bez trunke poštovanja – urnebesno zabavan u svakom smislu. Bio je i vrlo inteligentan i zainteresiran za život, povijest, politiku i umjetnost. Njegova sklonost prema vulgarnom humoru je bila u sukobu sa zdravim razumom. Bio je kriminalno podcjenjen tekstopisac i hard rock pjevač. Veliki frontman, slikar, pisac, kao i nevjerojatno dobar basist, Volio sam ga. Bio je empatičan i imao je izražen smisao za pravdu.

Uskoro će biti poznato više detalja!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *