Loading...
Novosti

POVOLJNIJE ULAZNICE JOŠ DANAS – JOE BONAMASSA U ZAGREBU 02.10.2013.

Joe BonamassaTri godine nakon svog prvog nastupa u Hrvatskoj (pred rasprodanim klubom Boogaloo) legendarni bluesman i No. 1. Billboard blues izvođač Joe Bonamassa ponovo stiže u Hrvatsku! Jedini i ekskluzivni koncert dogodit će se u zagrebačkoj Tvornici Kulture u srijedu 02.10.2013.
Još samo danas do ponoći fanovi mogu kupiti ulaznice po povlaštenoj cijeni od 270 kuna, a od ponoći cijena je 300 kuna!

Joe Bonamassa je jedan od ponajboljih svjetskih gitarista, ali i karizmatična blues rock zvijezda, fenomenalni pjevač i skladatelj koji iza sebe ima 15 albuma i 4 DVD izdanja. Nedavno izašli dvostruki live album „An acoustic evening at the Vienna opera house“ samo je još jedan u nizu fenomenalnih izdanja ovog mladog, ali već prekaljenog bluesera koji ga ovaj put prikazuje u akustičnoj izvedbi. U Zagreb stiže u „električnoj verziji“ i promovira zadnji solo album „Driving towards the daylight“ (na kojem gostuje gitarista Aerosmitha Brad Whitford) i live album „Beacon theatre – live from New York“ (na kojem gostuju Paul Rodgers, John Hiatt i Beth Hart)
Svim fanovima Joe Bonamasssa poklanja i besplatan downoad naslovne pjesme novog albuma: http://jbonamassa.com/freemp3/”>Svim fanovima Joe Bonamasssa poklanja i besplatan downoad naslovne pjesme novog albuma:

http://jbonamassa.com/freemp3/

Joe je uz svoju solo karijeru uvijek zaokupljen i nekim side projektima, tako od nedavno ima jazz funk instrumentalni band Rock Candey Funk Party, još uvijek aktivno radi sa svojim hard rock bandom Black Country Communion sa Glenn Hughesom, Jason Bonhamom i Derek Sherinianom, a tu je i suradnja sa Beth Hart sa kojom je izdao album sa soul obradama.
Njegova fenomenalna gitaristička ostvarenja donijela su mu bezbroj nagrada – 2011 proglašen je gitaristom godine (Guitar International), 2009-te dobio je nagradu „Breakthrough artist of the year“ na dodjeli nagrada Classic rock’n’roll of Honour“, Billbord ga uvrstio na 48. Mjesto na listi 100 najboljih gitarista svih vremena i najboljim blues izvođačem 2010. Godine…..nagrade se nižu jedna za drugom, a Joe Bonamassa i dalje niže dobre albume i sjajne koncerte širom svijeta.
Ne propustite biti dio ovog spektakla u Tvornici Kulutre 02. Listopada 2013. i osigurajte si ulaznicu na vrijeme. Ulaznice možete kupiti u Eventim ticket shopovima u Jurišićevoj 2 i u Arena centru te na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *