Loading...
NajaveNovosti

POVOLJNIJE ‘EARLY BIRD’ ULAZNICE OD DANAS ZA KONCERT HUGHA LAURIEA 15.7.

Hugh-LaurieVijest da poznati Dr. House dolazi na zagrebačku Šalatu 15.7. odjeknula je brzinom svjetlosti u svim medijima širom Hrvatske, ali i regije.

Povoljnije ”EARLY BIRD” ulaznice u prodaji su od danas, a možete ih, u prvom periodu, kupiti isključivo u Dallas Music Shopovima te online na stranici www.dallasmusicshop.com. Prvih mjesec dana, točnije do 01. 05., vrijede povoljnije, akcijske iliti ”early bird” cijene i to za kategorije partera i tribine i to:
PARTER 250 KN
TRIBINA 210 KN
dok će se kategorija premium parter, sa ograničenim brojem najboljih mjesta, od danas, pa do koncerta prodavati po istoj cijeni (450 kn).
Sva mjesta na koncertu su sjedeća, te nisu numerirana, a premium parter obuhvaća redove najbliže pozornici.

Kupovina ulaznica preko weba: http://www.dallasmusicshop.com

Nakon 01.05. ulaznice za koncert moguće je kupiti po redovnoj cijeni:
PARTER 290 KN
TRIBINA 250 KN
PREMIUM PARTER 450 KN

Britanski glumac i glazbenik Hugh Laurie, svjetski poznat kao čangrizavi i cinični televizijski liječnik, u Zagreb dolazi u sklopu europske turneje na kojoj promovira album „Didn’t It Rain“ s grupom The Copper Bottom Band.
Koncert na zagrebačkoj Šalati 15.7., u organizaciji je Dallas Recordsa i agencije Mars koncerti.
Prije gotovo godinu dana Hugh Laurie oduševio je publiku na ljubljanskim Križankama, na koncertu koji je pohodio i veliki broj fanova iz Hrvatske, a sada će svi oni koji su slušali pohvale njegovom nastupu dobiti priliku da ga vide u Zagrebu.
Brojni rasprodani koncerti dokazali su da je Laurie svestrani umjetnik koji u svoje glazbene nastupe uključuje i elemente drame i stand-up komedije, zbog čega koncert na Šalati jednostavno ne smijete propustiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *