Loading...
Novosti

PLACEBOV BRIAN MOLKO: ‘DAVID BOWIE NAM JE DAO NADU’

PlaceboPlacebov Brian Molko rekao da je David Bowie bendu dao nadu. Frontman je rekao za Digital Spy da je Bowiev povratak bendu dao povjerenje za njihov vlastiti povratak pod reflektore. Pjevač je pohvalio Bowiev novi album „The Next Day“, rekavši da je to „odličan album“.

Rekao je: „Ako Bowie može napraviti album u totalnoj anonimnosti bez da itko išta zna i bez da je išta procuriloi bez toga da izađe i iznenadi sve na način na koji je on to napravio – i povratak s tako čeznutljivom pjesmom poput ‘Where Are We Now?’ – onda mislim da ima nade za nas, stvarno, stvarno ima. I skidam mu kapu. Touché. Dobro napravljeno David.“

Ranije ovaj mjesec Placebo je objavio novi album „Loud Like Love“. Album je producirao Adam Noble, a snimljen je u Londonu u RAK Studios. Nasljednik je albuma „Battle For The Sun“ iz 2009., a objavljen je u pet različitih formata, kao 3D super deluxe box xet, limitirano izdanje deluxe digi-pack verzija, dupli 12” vinil u boi, standardni CD album i digitalno. Placebo će krajem godine krenuti i na truneju, a za sada najbliže Hrvatskoj sviraju u Austriji, Beču, Wiener Stadthalle 21. studenog 2013. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima te na www.eventim.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *