Loading...
Novosti

PLACEBO – PROSLAVA 20. OBLJETNICE I STREAMING MOGUĆNOSTI

PLACEBO – PROSLAVA 20. OBLJETNICE I STREAMING MOGUĆNOSTI

Brian-Molko

Tijekom sljedećih 12 mjeseci PLACEBO će ponovo objaviti svje albume prekretnice po prvi puta remasterirane na viskokvalitetnom vinilu.

Sljedeće godine, 2016., se obilježava 20 godina od izlaska PLACEBO debi albuma. Kako bi obilježili ovu veliku obljetnicu bend je najavio dvogodišnji period slavljeničke retrospektivne aktivnosti.

Po prvi put PLACEBO će objaviti kompletnu diskografiju putem streaming servisa diljem svijeta. Od ponedjeljka 16. veljače bend će objaviti po jedan album svakoga dana – kako slijedi:

ponedjeljak, 16. veljače – Placebo
utorak, 17. veljače – Without You I’m Nothing
srijeda, 18. veljače – Black Market Music
četvrtak, 19. veljače – Sleeping With Ghosts
petak, 20. veljače – Meds
subota, 21. veljače – Battle For The Sun
nedjelja, 22. veljače – Covers (Originally released on ‘Sleeping With Ghosts’ as a bonus disc)

Bendov prvi album, koji je ponio naziv kao i sam bend, pomogao je utrti puteve britanskoj glazbi u svojstvu Britpopa i inspirirao je cijelu generaciju sljedbenika. Placebo su otišli i dalje potvrdivši svoje mjesto u britanskoj glazbenoj povijesti sa pet top 10 albuma u Velikoj Britaniji, surađujući s glazbenim legendama između ostalih sa Davidom Bowiem, Robertom Smithom + Micahelom Stipeom i svirajući rasprodane turneje i headlinerske pozicije na festivalima diljem svijeta.

Tijekom narednih dvanaest mjeseci Placebo će reizdati svoje kutlne albume, remasterirane po prvi puta na visokokvalitetnom 180 gr vinilu. Prvo izdanje donijeti će njihov debi album na strogo limitiranom crvenom vinilu, kao dio Record Store Day proslave 18. travnja. Više detalja o ovim reizdanjima i drugim aktivnostima, psoebnim događanjima i ekskluzivnom arhivskom materijalu oko 20. godišnjice benda biti će objavljeno uskoro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *