Loading...
Novosti

PAUL BOSTAPH I SLUŽBENO ZAMJENIO DAVE LOMBARDA!

SlayerSlayer je i službeno objavio da je Paul Bostaph zamjenio Dave Lombarda.

Frontman Tom Araya i gitarist Kerry King su sa zadovoljstvom objavili da se Paul vratio u bend. Prvi nastup uživo će imati 4. Lipnja u Varšavi. Gary Holt će i dalje umjesto Jeffa Hannemana biti na gitari, tu promjene nema.

Zamjene imaju odličnu priliku jer ove godine Slayeru je ostalo 35 datuma za odraditi. To uključuje velike festivale u Europi i Južnoj Americi.

Paul je super bubnjar i dobar prijatelj, i jako smo sretni što jeodlučio da se vrati u bend,” rekao je Tom Araya. “Mi smo još uvijek prilično otupljeni od gubitka Jeffa, ali ne želimo razočarati naše fanove, moramo ići naprijed. Vraćanje Paula nazad u bend je uvelike olakšalo stvari.
“Jako sam uzbuđen što ponovno sviram u  Slayer-u”, dodaje Bostaph. “Proveli smo vrlo intenzivnih deset godina života zajedno, imali puno zabave, napravili puno dobre glazbe, tako da… osjećam se kao da sam se vratio kući.“

Bostaph je bio bubnjar u Slayeru od 1992. do 2001 i napravio sa Slayerom četiri albuma: Divine Intervention (1994), Undisputed Attitude, diabolus u Musica, (1998) i God Hates us All (2001). Bostaph je također svirao u bendovima poput Forbidden, Exodus, Systematic i Testament.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *