Loading...
NajaveNovosti

PARADISE LOST 26.10. U BUDIMPEŠTI, DAN KASNIJE U ZAGREBU

PARADISE LOST 26.10. U BUDIMPEŠTI, DAN KASNIJE U ZAGREBU

Bend kojeg mnogi smatraju zaštitnim znakom gothic metala, britanski Paradise Lost, nastupit će u ponedjeljak 26. listopada u Budimpešti u klubu Dürer Kert, samo dan prije svog nastupa u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

paradise-lost-budapest-2015-2

Paradise Lost dolazi promovirati svoj najnoviji studijski album „The Plague Within“. Radi se o njihovom četrnaestom po redu albumu kojim se bend vraća u svoju najmračnju doom metal fazu sa početka karijere. Album je objavljen 1. lipnja 2015. godine za Century Media Records. Producentski posao je odradio Jaime Gomez Arellano. Na regularnom izdanju albuma se nalazi deset novih pjesama, dok se na „delux“ izdanju nalaze još tri bonus pjesme. Album je također izašao na vinilu. „The Plague Within“ je dobio odlične kritike i odmah zauzeo visoke pozicije na top listama.

Uz nekoliko vrhunski izdanja s hrpom bezvremenskih hitova, veliki adut Paradise Lost je taj što je gotovo kompletna postava, Nick Holmes (vokal), Greg Mackintosh (gitara), Aaron Aedy (gitara) i Steve Edmondson (bass) zajedno od samog početka, a dodamo li im jednog od najboljih metal bubnjara današnjice Adriana Erlandssona (At The Gates, The Haunted, Cradle of Filth …), koji je u bendu od 2009. dobivamo jednu od najkvalitetnijih postava na metalnoj sceni.

Kao gost na ovoj im se turneji pridružuje njemački doomy rock bend Lucifer koji je oformljen tek nedavno – u ljeto 2014. Ove im je godine objavljen prvijenac “Lucifer 1” kojeg će ovom prilikom promovirati.

Ulaznice za koncert u Budimpešti možete nabaviti na ovom linku.

Svi detalji zagrebačkog koncerta dostupni su ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.