Loading...
Novosti

OZZY OSBOURNE OBJAVLJUJE DOKUMENTARAC O SNIMANJU ALBUMA „PATIENT NUMBER 9“

U petak, 16. rujna, Ozzy Osbourne će objaviti trodijelnu video seriju o nastanku svog novog albuma “Patient Number 9”. Teaser za prvu epizodu dostupan je ispod.

Produciran od  Andrewa Watta (koji je imao iste dužnosti na albumu “Ordinary Man” iz 2020.) i objavljen za Epic, novi LP označava Osbourneov 13. solo studijski album. Težak je, pogađa, povijesni  je — to je sve što biste željeli od albuma Ozzyja Osbournea, a možda i više.

Naslovnu pjesmu “Pacijent broj 9” napisali su Ozzy, Watt, Robert Trujillo (METALLICA), Chad Smith (RED HOT CHILI PEPPERS) i Ali Tamposi, a sadrži zadivljujući solo legendarnog gitarista Jeffa Becka. Prateći glazbeni video označava prvu suradnju na projektu s umjetnikom i kreatorom stripova Toddom McFarlaneom. Ističu ga McFarlaneove prepoznatljive ilustracije prošarane živim Ozzyjevim vinjetama u ulozi “pacijenta broj 9”, kojeg je revolucionarna kreativna sila u svijetu stripova i igračaka također snimila. Osim toga, prvi video koji uključuje Ozzyjeva umjetnička djela: njegovi ručno nacrtani demoni su animirani i mogu se vidjeti tijekom sola Jeffa Becka u pjesmi.

“Patient Number 9” popis pjesama:

01. Patient Number 9(feat. Jeff Beck)
02. Immortal (feat. Mike McCready)
03. Parasite (feat. Zakk Wylde)
04. Mr. Darkness (feat. Zakk Wylde)
05. One Of Those Days (feat. Eric Clapton)
06. A Thousand Shades (feat. Jeff Beck)
07. No Escape From Now (feat. Tony Iommi)
08. Nothing Feels Right (feat. Zakk Wylde)
09. Evil Shuffle (feat. Zakk Wylde)
10. Degradation Rules (feat. Tony Iommi)
11. Dead And Gone
12. God Only Knows
13. Darkside Blues

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.