Loading...
NajaveNovosti

OTVORENJE NOVE SEZONE U ZAGREBAČKOM KLUBU JABUKA U PETAK 28. KOLOVOZA I SUBOTU 29. KOLOVOZA UZ BESPLATAN ULAZ

OTVORENJE NOVE SEZONE U ZAGREBAČKOM KLUBU JABUKA U PETAK 28. KOLOVOZA I SUBOTU 29. KOLOVOZA UZ BESPLATAN ULAZ

vertigo nofd

U petak, 28. kolovoza i subotu 29. kolovoza će se dogoditi otvorenje nove sezone 2015/2016 u poznatom zagrebačkom klubu Jabuka uz besplatan ulaz za sve posjetitelje cijelu noć. No, to nije sve, od 23 sata do ponoći ćete moći na “happy houru” kupovati na šanku određene napitke po sniženim cijenama.

U petak će vas zabavljat Tomi Phantasma sa svojim programom Vertigo gdje ćemo se prisjetiti zlatnog doba Jabuke kada se u Jabuci stvarala lokalna dark i alter scena i plesalo se uz glazbu grupa poput Joy Division, Bauhaus, The Cure, Simple Minds, The Cramps, Laibach, Mizar, Human League, Visage, Depeche Mode, The Cult, The Sisters Of Mercy, EKV, Video Sex, Killing Joke, Violent Femmes, DAF, Nitzer Ebb, Cabaret Voltaire, Front 242, David Bowie, Siouxsie & The Banshes, The Smiths, Pixies, Nick Cave,…bit će tu i malo žešćeg zvuka uz The Clash, Ramones, KUD Idojote, Sex Pistols, Rammstein, Rob Zombie, Rage Against The Machine,….i novijih bendova koji se furaju na alter 80’s, poput, Editors, Placebo, London After Midnight, Franz Ferdinand, Marilyn Manson, White Lies, Covenant, Heroes Del Silencio, i tko zna što će Tomiju još past na pamet da pusti.

U subotu će vas zabavljat dj Fuky uz svoj program “Night Of Faith And Devotin” koji “ide” u Jabuci već godinama. Okosnica programa je, kao što je već po samom nazivu sudeći, Depeche Mode i mekša varijanta 80’s. No, zna Fuky raspalit i Rammstein i Laibach, zavrtit koji darkeraj, a i pustit nove mjuze. U biti sve što vole mladi i oni koji se tako osjećaju.

Vrata Jabuke se otvaraju u 23 sata, ulaz je besplatan cijlu noć, a “happy hour na šanku” je do ponoći. Dobrodošli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *